Maduro'dan Türkiye'ye Teşekkür

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, "Rusya, Çin, Türkiye ile diğer hükumetler ve dünya halklarına, Venezuela’nın yasal olarak kurulmuş hükumetine verdikleri sağlam destek açıklamalarından dolayı müteşekkirim." açıklamasında bulundu.

25.01.2019-09:21 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-09:34) Maduro'dan Türkiye'ye Teşekkür

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, "Rusya, Çin, Türkiye ile diğer hükümetler ve dünya halklarına, Venezuela’nın yasal olarak kurulmuş hükümetine verdikleri sağlam destek açıklamalarından dolayı müteşekkirim." sçıklamasında bulundu.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ve ABD’nin Venezuela Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido’yu geçici devlet başkanı olarak tanıdığını açıklamasından sonra Türkiye, Rusya ve Çin’e kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Sosyal paylaşım hesabından açıklama yapan Maduro Venezuela’nın yalnız olmadığının altını çizdi.

Maduro açıklamasında, "Rusya, Çin, Türkiye ile diğer hükümetler ve dünya halklarına, Venezuela’nın yasal olarak kurulmuş hükümetine verdikleri sağlam destek açıklamalarından dolayı müteşekkirim. Kararlı desteğe teşekkürler." sözlerini aktardı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal