Made in Italy – İtalyan Yazı film konusu ve oyuncuları

Netflix platformunda yayınlanan Made in İtaly -İtalyan Yazı filminin konusu ve oyuncuları merak edildi. 2020 yılında yayınlanmaya başlayan Made in İtaly -İtalyan Yazı filmi hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki Made in İtaly -İtalyan Yazı filmi konusu nedir? Made in İtaly -İtalyan Yazı filmi oyuncu kadrosunda kimler var? detaylar haberimizde yer almaktadır.

17.06.2022-00:11 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-00:11) Made in Italy – İtalyan Yazı film konusu ve oyuncuları

Netflix'in orijinal filmlerinden biri olan Made in İtaly -İtalyan Yazı 2020 yılında ilk kez Macaristan'da yayınlanmıştır. Yayınlandığı günden itibaren büyük ses getiren Made in İtaly -İtalyan Yazı filmi komedi türünde bir filmdir. Jarmes D'Arcyn'ın yönetmenliğini yaptığı Made in İtaly -İtalyan Yazı filmi büyük bir başarı elde etti. 

Made in İtaly -İtalyan Yazı filmi konusu nedir?

Robert'e eşinden İtalya'da bir ev miras kalır. Bu evi atmak için arası kötü olan oğlu Jack ile birlikte İtalya'ya giderler. Araları iyi olduğu zamanlar çok güzel vakit geçirdikleri evin kötü durumda olduğunu görürler ve satmadan önce orayı tamir etmek isterler. Bu tamir sürecinde baba ve oğulun arasındaki buzlar da erimeye başlar. 

Made in İtaly dizisi konusu

Made in İtaly -İtalyan Yazı filminin oyuncu kadrosu 

-Liam Neeson

-Micheal Richardson 

-Valeria Bilello

-Lindsay Duncan 

-Marca Qaglia

-Gian Marco Tavani

-Helena Antonio

-Flaninia Cinque 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal