Macron'un Aklı Tokat Yiyince Başına Geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Konuşmaya Devam Etmeliyiz

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Elysee Sarayın’nda basın mensuplarıyla toplantı gerçekleştirdi. Macron, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fikir ayrılıkları olsa da buna rağmen konuşmalarına devam etmeleri gerektiğini ifade etti.

11.06.2021-08:54 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-13:57) Macron'un Aklı Tokat Yiyince Başına Geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Konuşmaya Devam Etmeliyiz

Elysee Sarayı’nda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, basın toplantısı gerçekleştirdi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, NATO Zirvesi kapsamında kendisinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşme yapmayı istediğini ifade ederek, ‘’Bu iyi bir şey. Birbirimizi görmeye ihtiyacımız var.’’ diye konuştu ve açıklamalarına devam etti.

KONUŞMAYA DEVAM ETMELİYİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile derin fikir ayrılıklarının olduğunu da belirten Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ‘’Fikir ayrılıkları olsa da birbirimizle konuşmalıyız ve konuşmaya devam etmeliyiz." ifadesini kullandı.

Macron, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile NATO, Suriye, Libya, Dağlık Karabağ ve Fransa'nın "radikal İslamcılık’’ mücadelesine dair görüşmeyi daha çok istediğini ifade etti.

İSLAM DİNİNİ HEDEF ALMIYOR

Elysee Sarayı’nda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, gerçekleştirdiği basın toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ‘’radikal İslamcılıkla’’ mücadelenin hiçbir şekilde İslam dinini hedef almadığını anlatacağını belirtti .

Cumhurbaşkanı Macron, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılabilecek iş birliği alanları hakkında da konuşacağını ifade etti.

İnsan ve gazetecilerin haklarına dair konularda ve ikili ilişkilerde her zaman açık olduğunu ifade eden Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ikili görüşmelerde açık şekilde konuştuğu için kamuoyuna karşı da bunu yaptığını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal