ABD Başkanı Biden Yurt Dışı Ziyaretlerine Başladı! First Lady Jill Biden: Eşim, Putin ile Görüşmeye Hazır

ABD Başkanı Biden'ın eşi First Lady Jill Biden, eşinin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmeye son derece hazır olduğunu basın mensuplarına belirtti.

11.06.2021-08:45 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-08:45) ABD Başkanı Biden Yurt Dışı Ziyaretlerine Başladı! First Lady Jill Biden: Eşim, Putin ile Görüşmeye Hazır

Geçtiğimiz günlerde Beyaz Saray’dan ABD Başkanı Joe Biden'ın, yurt dışı ziyaretlerinde bulunacağını duyurmuştu. Biden ilk yurt dışı gezisi başladı.

Yurt dışı ziyaretlerine başlayan Joe Biden bugün ilk görüşmesini İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile gerçekleştirdi.

Bir araya gelen iki lider eşlerinin de olduğu bir yerde  bir araya geldi.

First Lady Jill Biden, Johnson'un eşi Carrie Symonds ile çay içtikten sonra basın mensuplarıyla sohbet edildi.

First Lady'e Başkan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmeye hazır olup olmadığı sorusu üzerine, ‘’Çok çalıştı, son derece hazır’’ dedi.

ÇOK ÇALIŞTI, SON DERECE HAZIR

ABD Başkanı Joe Biden, ilk yurt dışı gezisine iyi hazırlandığını ifade eden Jill Biden,  ‘’Bence çok iyi hazırlandı. Haftalarca okudu, bugüne kadar çalıştı. Son derece hazır. Elbette burada olacak liderlerin çoğunu tanıyor. Joe dış politikayı seviyor. Bu onun kalesi’’ ifadelerine yer verdi.

PUTİN-BİDEN GÖRÜŞMESİ CENEVRE'DE

Dün ABD Başkanı Joe Biden, başkanlık görevindeki ilk yurt dışı gezisine başladı. 

Joe Biden, gerçekleştirdiği yurt dışı gezilerinde, İngiltere'nin güneybatısında G7 Zirvesi'ne, Brüksel'de NATO liderleri ve Avrupa Birliği temsilcilerinin görüşmelerine katılacak ve Cenevre'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ikili görüşme gerçekleştirecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal