Macron Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek İstediğini Açıkladı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 14 Haziran’da gerçekleşecek olan NATO Zirvesi öncesi Elysee Sarayı'nda basın toplantısı konuştu.

11.06.2021-01:02 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-01:10) Macron Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek İstediğini Açıkladı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, NATO Zirvesi öncesinde basın toplantısı gerçekleştirdi. Macron, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme isteğini dile getirerek ‘Bu iyi bir şey. Birbirimizi görmeye ihtiyacımız var’ ifadelerini kullandı. 

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 14 Haziran’da gerçekleşecek olan NATO Zirvesi öncesi Elysee Sarayı'nda basın toplantısı düzenledi. Macron, toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Macron, görüş farklılıklarının olabileceğini fakat bunun konuşmaya engel olamadığını kaydetti.  

‘FİKİR AYRILIKLARI OLSA DA KONUŞMAYA DEVAM ETMELİYİZ’

Macron basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ithafen, ‘Fikir ayrılıkları olsa da birbirimizle konuşmalıyız ve konuşmaya devam etmeliyiz’ dedi. 

RADİKAL İSLAMCILIK KONUŞULACAK

Macron ayrıca Erdoğan ile Dağlık Karabağ, Libya, Suriye, Fransa’da ‘radikal islamcılık’ mücadelesini konuşmak istediğini söyledi. Macron, radikal İslamcılığın hiçbir zaman İslam karşıtlığı olmadığını Erdoğan ile konuşacağını aktardı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal