Macron'dan ses getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaşımı! 'Her zamankinden daha fazla bağlıyız'

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, NATO Zirvesi'nde görüştüğü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak ses getirecek bir not düştü. Ayrıntılar haberin içinde...

30.06.2022-11:05 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-13:17) Macron'dan ses getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaşımı! 'Her zamankinden daha fazla bağlıyız'

İspanya'nın Madrid kentinde gerçekleşen NATO Zirvesi'nde görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çekilmiş olan fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yapmış olduğu paylaşımda, "birlik" mesajı verdi. 


Macron ‘’Birlik’’ mesajı verdi

 Söz konusu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğrafına yer veren Macron, Ukrayna'daki mevcut savaş karşısında Fransa ve Türkiye'nin NATO'nun birliğine ve gücüne her zamankinden çok daha fazla bağlı olduklarını dile getirdi. 


‘’Tahıl ihracatını sağlayabilmek için çaba sarf edeceğiz’’ 

Öte yandan Macron konuya yönelik, iki ülkenin Karadeniz üzerinden Ukrayna tahılının ihracatını sağlayabilmek adına çaba sarf etmeyi sürdürmeye devam edeceklerini aktardı.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal