Maç Sona Erdi! Trabzonspor 3-0 Gaziantep FK

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında lider Trabzonspor, Gaziantep FK'yı konuk ediyor.

07.10.2021-17:57 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-22:13) Maç Sona Erdi! Trabzonspor 3-0 Gaziantep FK

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Trabzonspor: Arda, Dorukhan, Edgar, Hugo, Trondsen, Berat, Siopis, Abdülkadir Ömür, Djaniny, Nwakaeme, Cornelius
Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Tosca, Ertuğrul, Oğuz, Recep, Doğan, Maxim, Caulker, Kitsiou, Dicko

İKİ TAKIM ARASINDA

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Gaziantep'in karşı karşıya geldiği son 7 karşılaşmaya baktığımız zaman aralarında oynanan karşılaşmaların oldukça keyifli geçtiği gözlere çarpıyor. Oynanan son 4 karşılaşmada sahadan galip olarak ayrılan taraf Trabzonspor olurken geriye kalan 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Gaziantep, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 7 karşılaşmada Trabzonspor'a karşı galibiyet alamadı.
Trabzonspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde muhteşem bir performans sergilerken bordo mavililer ligde uzunca bir süredir mağlubiyet yüzü görmeyerek yenilmezlik serisini sürdürüyor. Özellikle bu sezon Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas'ın muhteşem bir performans sergilemesi ve onun bu performansına Anthony Nwakaeme'nin katılmasıyla birlikte Trabzonspor'un hücüm hattında durdurulamaz bir hale gelmesi rakiplerini çaresiz bırakıyor. Konuk ekip Gaziantep ise Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde Spor Toto Süper Lig'e yapmış olduğu kötü başlangıcın ardından yükselen form grafiği ile son haftalarda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sezon başında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Rumen yıldız Alexandru Maxim'in takıma dönmesiyle birlikte hücüm hattındaki problemleri ortadan kalkan Gaziantep, Figueiredo ve Muhammet Demir'in gol yollarındaki etkili performansı ile birlikte ligin dikkat çeken takımlarından birisi haline geldi.
Gaziantep FK ile oynadığı dört Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (2G 2B), iç sahadaki iki karşılaşmadan da galip ayrıldı (4-1 & 1-0).
Trabzonspor ile oynadığı dört Süper Lig maçında galibiyet alamayan Gaziantep FK'nın (2B 2M) beş kez karşılaşıp mağlup edemediği tek rakibi Galatasaray (1B 4M).
Trabzonspor, Fenerbahçe'den (2005/06'da 35 puan) bu yana bir Süper Lig sezonunun ilk 13 maçında 33+ puana ulaşan ilk takım olmak istiyor.
Bu sezon Süper Lig'in ilk 12 haftasında 15 puan toplayan Gaziantep FK (4G 3B 5M), deplasmanda sadece 1 puan kazanabildi (1B 5M). Bu süreçte kalesinde 16 gol gören Gaziantep ekibi, bu gollerin 14'ünü dış sahada yedi.
Süper Lig'in 2021/22 sezonunda en fazla gol atan (24) ve gol beklentisi (21.8 xG) yakalayan takım Trabzonspor. Bordo-mavililer, 2010/11'den (26) bu yana ligin bu aşamalarında en fazla gol sevinci yaşadığı sezonu geçiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal