Maç Sona Erdi! Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor kendi sahasında geçtiğimiz haftayı derbi mağlubiyetiyle kapatan Beşiktaşı ağırlıyor.

07.10.2021-17:47 - (Son Güncelleme: 20.11.2021-20:59) Maç Sona Erdi! Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Alanyaspor : Serkan Kırıntılı, Juanfran, Awaziem, Mevlja, Tayfur, Fatih Aksoy, Umut Güneş, Davidson, Emre Akbaba, Efecan Karaca, Kouma Babacar.

Beşiktaş : Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Welinton, Domagoj Vida, Umut Meraş, Josef, Atiba, Miralem Pjanic, Rachid Ghezzal, Kenan Karaman, Cyle Larin.

İKİ TAKIM ARASINDA

Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu rakibine karşı sahaya çıkmaya hazırlanan Alanyaspor (1G 1B 8M), Beşiktaş karşısındaki tek galibiyetini geçen sezon bu statta aldı (2-1).
Alanyaspor ile oynadığı 10 Süper Lig maçının dokuzunda rakip fileleri havalandıran Beşiktaş (toplam 21 gol), sadece Aralık 2018'deki ziyaretinde gol sevinci yaşayamadı (0-0).
Bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı dört Süper Lig maçını da kazanan ve bu galibiyetlerin üçünü Bülent Korkmaz yönetiminde alan Alanyaspor, daha önceki sekiz karşılaşmada galip gelememiş (2B 6M) ve toplam iki gol atabilmişti.
Son iki Süper Lig maçından puansız ayrılan Beşiktaş, üst üste üç yenilgilik seriyi en son Eylül-Ekim 2012 arasında Samet Aybaba yönetiminde yaşadı.
Bülent Korkmaz göreve geldikten sonra Süper Lig'de oynadığı dört iç saha maçında 10 puan toplayan Alanyaspor (3G 1B), tek puan kaybını son karşılaşmada yaşadı (2-2 vs Göztepe).
Alanyaspor forması giyen Davidson, iç sahada çıktığı son üç Süper Lig maçında da rakip fileleri havalandırmayı başardı (toplm 4 gol).
Alanyaspor'un Süper Lig'de attığı son sekiz golün yarısında asisti yapan oyuncu Efecan Karaca'ydı.
Beşiktaş'ın Süper Lig'de attığı son üç golü kaydeden Cyle Larin, Talisca'dan (Ocak 2018) bu yana siyah-beyaz formayla tek sezonda 4+ gollük seri yakalayan ilk isim olmak istiyor.
Beşiktaş forması giyen Atiba Hutchinson, Süper Lig kariyerinde üç asist yaptığı iki maçtan birini Alanyaspor'a karşı oynadı (Nisan 2021).
Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig kariyerinde Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı takımları konuk ettiği iki maçı da 3-0'lık skorlarla kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal