Maç Sona Erdi! Trabzonspor 2-2 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak olan derbi mücadelesinde Trabzonspor kendi sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor.

07.09.2021-18:53 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-15:49) Maç Sona Erdi! Trabzonspor 2-2 Galatasaray

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Trabzonspor : Uğurcan Çakır, Brunp Peres, Vitor Hugo, Edgar Le, İsmail Köybaşı, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius.

Galatasaray : Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Victor Nelsson, Patrick Van Aanholt, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Emre Kılınç, Olimpiu Morutan, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu.

İKİ TAKIM ARASINDA

Geçen sezon Galatasaray'ı konuk ettiği Süper Lig maçını 2-0 kaybeden Trabzonspor, 2011/12'den bu yana sarı-kırmızılı ekipten üst üste iki iç saha yenilgisi almıyor.

Trabzonspor'a rakip olduğu son 10 Süper Lig maçının üçünü kazanabilen Galatasaray (2B 5M), bu galibiyetlerin üçünü de 2+ gol sevinci yaşadığı üç karşılaşmada aldı.

Bu sezon çıktığı üç Süper Lig maçını da kazanan Trabzonspor, lig tarihinde sadece 2004/05'e dörtte dört yaparak başlayabildi.

İstanbul takımlarını konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının birini kazanabilen Trabzonspor (1B 5M), tek galibiyetini son karşılaşmada Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ederek aldı.

Süper Lig'in ilk üç haftasında Galatasaray'dan (16) daha fazla isabetli şut çeken tek takım Trabzonspor (19). Aynı süreçte bordo-mavililerden daha fazla gol beklentisi (6.63 xG) ve net gol pozisyonu (10) yakalayan tek ekip ise sarı-kırmızılılar (7.16 xG & 13 net gol pozisyonu).

Galatasaray'ın Trabzonspor deplasmanlarında attığı son 10 golün dokuzu ikinci yarılarda gelirken, ilk 45 dakikalardaki tek golü geçen sezon Arda Turan kaydetti.

Süper Lig'de çıktığı son dört maçta da en az bir golde pay sahibi olan Anastasios Bakasetas (2 gol & 3 asist), Türkiye kariyerinin en uzun serisini sürdürmek için sahaya çıkıyor.

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın Süper Lig kariyerinde en fazla gol yediği iki rakibinden biri Trabzonspor (24; diğeri Kasımpaşa).

Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray'dan (9) daha fazla Süper Lig maçında mağlup olduğu tek rakibi Fenerbahçe (11).

Galatasaray'ın başında Trabzonspor'a konuk olduğu 11 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fatih Terim (6G 4B), tek mağlubiyetini Eylül 2018'de aldı (0-4).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal