Maç Sona Erdi! Konyaspor 2-2 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında ligin formda ekiplerinden Trabzonspor liderlik için Konyaspor deplasmanına çıkıyor. Trabzonspor deplasmanlardaki yenilmezlik serisini devam ettirmek isterken Konyaspor evinde puan kaybı yaşamamak istiyor.

20.09.2021-12:22 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-15:48) Maç Sona Erdi! Konyaspor 2-2 Trabzonspor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Konyaspor : İbrahim Sehiç, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Soner Aydoğdu, Amir Hadziahmetovic, Endri Çekici, Serdar Gürler, Sokol Cikalleshi.

Trabzonspor : Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Edgar Lee, Vitor Hugo, Stefano Denswil, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius.

İKİ TAKIMIN ARASINDA

Konyaspor'un bu sezon Süper Lig'de mücadele eden takımlar arasında en fazla mağlup ettiği iki rakibinden biri Trabzonspor (10; Kayserispor). Yeşil-beyazlıların lig tarihinde en fazla gol attığı takım da Karadeniz ekibi (45).

Konyaspor'a konuk olduğu son sekiz Süper Lig maçının birini kazanabilen Trabzonspor (5B 2M), tek galibiyetini Aralık 2019'da aldı (1-0).

Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan son 11 Süper Lig maçının hiçbirinde üst üste iki kez aynı sonuç alınmazken, bu karşılaşmaların dördü ve sonuncusu berabere bitti (2G-5G).

Bu sezon evinde oynadığı iki Süper Lig maçını da kazanan Konyaspor, en üst ligde hiçbir sezona ilk üç iç saha karşılaşmasını da kazanarak başlayamadı.

Deplasmanda oynadığı son 20 Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (11G 9B), kulüp rekorunu kırmak için sahaya çıkıyor.

Süper Lig'in ilk beş haftasında 11 puan toplayan Konyaspor (3G 2B), altıncı hafatalar itibarıyla lig tarihindeki en yüksek puanını geride bırakmak istiyor (2018/19'da 11 puan).

Süper Lig'de 17 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor (8G 9B), daha uzun bir seriyi en son 1995'te yakaladı (26 maç).

Süper Lig'in ilk beş haftasında en fazla şut pası veren iki oyuncudan biri olan Guilherme (15; Faycal Fajr ile eşit), Konyaspor'un attığı son dört golün ikisinde asisti yapan isimdi.

Trabzonspor'un Süper Lig'de attığı son altı golde de Anastasios Bakasetas (2 gol & 2 asist) ya da Anthony Nwakaeme'nin (3 gol & 1 asist) doğrudan katkısı var. Ligin geride kalan beş haftasında Bakasetas'tan (3 gol & 2 asist) daha fazla golde pay sahibi olan tek isim de Nwakaeme (4 gol & 2 asist).

Süper Lig'de görev yaptığı son altı maçta da en az bir golde pay sahibi olan Anastasios Bakasetas, 2014/15'ten bu yana 7+ maçlık seri yakalayan üçüncü Trabzonspor oyuncusu olabilir (Sörloth & Nwakaeme).


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal