Maç Sona Erdi! Kayserispor 3-0 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor kendi sahasında Fatih Terim'in ekibi Galatasaray'ı konuk ediyor.

20.09.2021-11:42 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-21:57) Maç Sona Erdi! Kayserispor 3-0 Galatasaray

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Kayserispor : Silviu Lung, Lionel Carole, Kolovetsios, Hosseini, Onur Bulut, İbrahim Akdağ, Joseph Attamah, Bernard Mensah, Emrah Başsan, Miguel Cardoso, Mame Thiam.

Galatasaray : Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Victor Nelsson, Alpaslan Öztürk, Patrick Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Gustavo Assuncao, Emre Kılınç, Sofiane Feghouli, Oğulcan Çağlayan, Mostafa Mohamed.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN MÜCADELELER

Galatasaray'a rakip olduğu son sekiz Süper Lig maçının yedisini kaybeden Kayserispor (1B), aldığı mağlubiyetlerin tamamında 3+ gol yedi (toplam 23 gol).

Süper Lig tarihinde bir rakibine mağlup olmadan en fazla konuk olan takım, Kayserispor deplasmanında çıktığı 16 maçı da kaybetmeyen Galatasaray (8G 8B).

Kayserispor'un Süper Lig tarihinde en fazla gol yediği rakibi olan Galatasaray (72), aynı zamanda Kayseri ekibinin en fazla mağlup olduğu iki takımdan biri konumunda (19; Fenerbahçe ile eşit).

Sahasında oynadığı son 11 Süper Lig maçının hiçbirinde üst üste iki kez aynı sonucu almayan Kayserispor (3G 5B 3M), son karşılaşmada Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'de çıktığı son üç maçta 7 puan kaybeden Galatasaray (2B 1M), daha önceki 12 karşılaşmada aynı miktarda puan bırakmıştı (9G 2B 1M).

İstanbul takımlarına rakip olduğu son iki Süper Lig maçını kazanan Kayserispor (vs Başakşehir & Kasımpaşa), bu şekilde üste üste 3+ galibiyeti en son Ağustos-Ekim 2010 arasında aldı (4 maç).

Deplasmanda oynadığı son beş Süper Lig maçında da 2+ gol atan Galatasaray (toplam 12 gol), bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Şubat-Nisan 2012 arasında yakaladı (7 maç).

Bu sezon Süper Lig'de attığı sekiz golün altısını dış saha maçlarında kaydeden Galatasaray, bu gollerin tamamını karşılaşmaların ilk yarılarında buldu.

Süper Lig'de görev yaptığı son iki maçta birer gol atan Kayserispor orta sahası Bernard Mensah, Türkiye kariyerinde ilk kez üst üste üç karşılaşmada fileleri havalandırmak istiyor. Ganalı oyuncu, Galatasaray'a rakip olduğu beş lig maçında da tabelayı değiştiremedi.

Galatasaray forveti Mostafa Mohamed, Süper Lig'de forma giydiği son maçta çektiği yedi şutun hiçbirinde isabet sağlayamadı (vs Alanyaspor). Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana bir karşılaşmada isabet bulamadan daha fazla şut çeken tek isim Wesley Sneijder (Ağustos 2015'te 9 vs Ankaraspor).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal