Maç Sona Erdi! Gaziantep 0-0 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında geçtiğimiz haftayı Çaykur Rizespor karşısında 3-0 ile geçen Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep'e konuk oluyor.

21.08.2021-20:34 - (Son Güncelleme: 22.08.2021-00:03) Maç Sona Erdi! Gaziantep 0-0 Beşiktaş

'' CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ ''

'' KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ ''

Gaziantep FK : Günay Güvenç, Ertuğrul Ersoy, Djilobodji, Tosca, Kitsiou, Merkel, Jefferson, Recep Niyaz, Mendyl, Dicko, Figueiredo.

Beşiktaş : Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welinton, Fabrice N'Sakala, Josef de Souza, Rachid Ghezzal, Atiba Hutchinson, Salih Uçan, Georges Kevin N'Koudou, Kenan Karaman.

'' İKİ TAKIM ARASINDA ''

Bugüne kadar Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan dört Süper Lig maçını da ev sahibi ekipler kazanırken; Gaziantep FK iki karşılaşmadan da üçer gollü galibiyetlerle ayrıldı.

Gaziantep FK'ya konuk olduğu iki Süper Lig maçını da kaybeden Beşiktaş'ın, kulüp tarihinde 3+ kez ziyaret edip yenemediği takım bulunmuyor.

İstanbul takımlarına rakip olduğu son yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanan Gaziantep FK (1B 5M), bu galibiyeti gol yemediği tek karşılaşmada Başakşehir'i yenerek aldı (2-0).

Süper Lig'de mücadele ettiği son dokuz sezonun sadece birinde ilk deplasman maçını kaybeden Beşiktaş (5G 3B), bu yenilgiyi gol atamadığı tek karşılaşmada Sivasspor'dan aldı (2019/20).

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçından puansız ayrılan Gaziantep FK, aynı sayıda yenilgiyi daha önceki 28 iç saha karşılaşmasında almıştı (14G 11B).

2021/22 Süper Lig sezonunun ilk haftasında kalesine en az şut gelen (0), rakibini en düşük gol beklentisinde tutan (0.19 xGA) ve kendi ceza sahasında rakibine topla en az buluşma imkanı tanıyan (10) takım Beşiktaş'tı (vs Çaykur Rizespor).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal