Maç Sona Erdi! Antalyaspor 2-1 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor kendi evinde lider Trabzonspor'u ağırlıyor.

09.12.2021-14:03 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-20:59)

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Doğukan, Güray, Mukairu, Kudriashov, Poli, Fredy, Ghacha, Bünyamin, Veysel
Trabzonspor:  Uğurcan, Dorukhan, Hugo, Edgar, Peres, Berat, Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny, Cornelius

İKİ TAKIM ARASINDA

Süper Lig'e döndüğü 2015/16'dan bu yana Trabzonspor'u konuk ettiği beş maçın sadece birini kazanabilen Antalyaspor (1B 3M), o karşılaşmada lig tarihindeki en farklı galibiyetini almıştı (7-0).
Antalyaspor'a rakip olduğu son yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (5B 2M), son mağlubiyetini Kasım 2016'da aldı (0-1).
Antalyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan son 10 Süper Lig maçı toplam 35 gole sahne oldu (Antalyaspor 14-21 Trabzonspor).
Süper Lig'de oynadığı son iki maçı kazanan Antalyaspor, bu sezon ilk kez üst üste üç galibiyet almak istiyor. Çıktığı son beş Süper Lig maçının dördünü kazanan Trabzonspor (1M), aynı sayıda galibiyeti daha önceki 16 karşılaşmada almıştı (6B 6M). Bu sezon Süper Lig'de Trabzonspor'dan (17.69 xG) daha düşük gol beklentisi yakalayan iki takımdan biri Antalyaspor (17.05 xG; diğeri Kayserispor).
Süper Lig'in geride kalan bölümünde Antalyaspor formasıyla en fazla golde pay sahibi olan isim Amilton (1 gol & 4 asist). Brezilyalı oyuncu, daha önce ligdeki iki sezonunda da beşer gol katkısı sağlamıştı.
Görev aldığı son iki Süper Lig maçında birer gol atan Caleb Ekuban, Trabzonspor formasıyla ilk kez üç maçlık bir seri yakalamak istiyor. Trabzonspor forması giyen Anthony Nwakaeme, Antalyaspor'a karşı ilk 11'de başladığı iki Süper Lig maçında üç golde pay sahibi olmuştu (2 gol & 1 asist).
Süper Lig'de Trabzonspor'u konuk ettiği son yedi maçtan galibiyetle ayrılamayan Ersun Yanal (5B 2M), rakibini en son Mart 2003'te yenebildi (Gençlerbirliği 2-1 Trabzonspor). Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Süper Lig kariyerinde Antalyaspor'dan (10G 2B 3M) daha fazla mağlup ettiği tek rakibi Kasımpaşa (11).
Konuk ekip Trabzonspor, Süper Lig'de yenilgi yüzü görmeden yoluna devam ederken Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın göreve geldiği günden bu yana takım hem aldığı sonuçlar hem oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Trabzonspor'da Anthony Nwakeme, Marek Hamsik ve Abdülkadir Ömür'ün performansları her geçen hafta biraz daha yükselirken oynanan sistematik oyun rakiplere zor anlar yaşatıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal