Maaşların en düşüğü 36.130 TL’ye kadar çıktı! %53 zam yapıldı

Mart ayı maaş promosyonları bir yeni haber daha eklendi! %53 zamla en düşük maaş 36.130 TL oldu. Personeller bayram edecek.

14.03.2024-17:12 - (Son Güncelleme: 14.03.2024-17:18) Maaşların en düşüğü 36.130 TL’ye kadar çıktı! %53 zam yapıldı
Mart ayının ortalarına gelmişken birçok belediye maaş promosyonlara yönelik açıklamaları tek tek duyurmaya devam ediyor. İş sözleşmesi ve ek protokollere yönelik görüşmeler devam ederken, görüşmeleri tamamlayan belediye yönetimleri sosyal medya hesapları üzerinden maaş promosyonlarını aktarmaya devam ediyor. Özellikle bu dönem içerisinde belediyeler maaş promosyonları noktasında büyük bir yarış içerisine girdi. En düşük 30.000 TL’den başlayan maaş promosyonlarına yeni bir renk daha katıldı. O belediye yapmış olduğu görüşmeler sonrasında sosyal medya hesabından en düşük maaşın 36.130 TL olduğunu açıkladı. Tam tamına %53 zam yapıldı!

Maaşların en düşüğü 36.130 TL’ye kadar çıktı 

Maaşlara %53 zam yapıldı

Mart ayının başından itibaren birçok belediye sendikalarla ve bankalarla görüşmeler sağlayarak; iş sözleşmesi ve ek protokollere yönelik detaylı çalışmalar içerisinde. Çalışmalarını bitiren ve anlaşmaya varan belediyeler ise tek tek sosyal medya hesapları üzerinden güncel maaş promosyonlarını aktarmaya devam ediyor. Yurt çapındaki birçok farklı belediyeden gelen haberlere her gün hatta her saat bir yenisi ekleniyor. 

Maaş promosyonlarına bir müjdeli haber de Maltepe Belediyesi tarafından verildi. Maltepe Belediyesi Başkanı olan Ali Kılıç, personel maaşlarına %53 oranında zam yaptığını açıkladı. MOTAŞ AŞ bünyesinde çalışma gerçekleştiren emekli vatandaşların günlük ücret ödemelerine 31 Aralık 2023 tarihi baz alınarak %53 oranında zam yapıldığı aktarıldı. Buna ek olarak Ocak ayı itibariyle de en düşük maaş ikramiyesi ve ek olarak bayram ücretleri dahil olmak üzere 36.130 TL’ye imza attıklarını açıkladı. Yapılan görüşmeler doğrultusunda netlik kazanan maaş ikramiyesi ve ek bayram ücretleri Maltepe Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. “Tüm emeklilerimize hayırlı olsun. %53 oranında zam yaparak çalışanlarımızın koşullarını iyileştirdik. Maaş ikramiyesi ve bayram ücretleri dahil olmak üzere en düşük ücreti 36.130 TL olarak belirledik.” şeklinde yapılan açıklama medyada paylaşıldı.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal