Maaşlar 30.000 TL’ye sabitlendi! Belediye personeline müjde verildi

Belediye personellerine tek tek zamlı maaş ve promosyon müjdeleri verilmeye devam ediliyor. Bu sefer maaşların 30.000 TL’ye sabitlendiği o belediye tarafından duyuruldu. Personel resmen bayram edecek!

12.03.2024-17:31 - (Son Güncelleme: 12.03.2024-17:31) Maaşlar 30.000 TL’ye sabitlendi! Belediye personeline müjde verildi

Mart ayının ilk günlerinden itibaren belediye personelleri için zam çalışmalarıyla ilgili yapılan görüşmeler devam ediliyor. Özellikle sendika ve bankalar ile yapılan görüşmelerin olumlu olması hâlinde, belediyelerin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar peş peşe yapılıyor. Sendikaların iş birliği ile gerçekleşen görüşmeler doğrultusunda personellerin daha iyi şartlarda çalışması ön planda tutularak zamlı maaşlar ve promosyon ödemeleri sunuluyor. Toplu iş sözleşmeleri ve beraberinde ek protokoller imzalandıkça; belediyeler açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu sefer maaşların 30.000 TL’ye sabitlendiği haberi ise Erzin Belediye Başkanı tarafından verildi. Erzin Belediyesi Başkanı net maaşın 30.000 TL olacağının altını çizdi.

 30 Bin TL maaş tutarı

Erzin Belediyesi’nden 30.000 TL maaş zammı haberi geldi!

Belediyeler anlaşmalar sağladıkça peş peşe zamlı maaşlarını ve promosyonları duyurmaya devam edecek. Hal böyle olunca her gün neredeyse güncel olarak yeni bir belediyenin maaş zammı ve ek promosyon ödemesiyle karşı karşıya kalıyoruz. Bu defa müjdeli haber Erzin Belediyesi tarafından verildi. Erzin Belediyesi Başkanı olan Ökkeş Elmasoğlu, maaş zammı ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden detaylı bir paylaşım yaparak bilgilendirme paylaştı. Evli ve 2 çocuklu bir işçinin yakacak ve yemek dahil Temmuz ayı içerisinde 14.700 TL olarak belirlenmiş olan net maaş 30.000 TL tutarına yükseltti. Bu zammı sosyal medya hesabından paylaşan başkan; “Yürüttüğümüz sözleşme görüşmeleri, bugün mutlu bir şekilde nihayete erdirdik. Yemek ve yakacak dahil olmak üzere net maaşımızı 30.000 TL olarak belirledik. Tüm personelimize işçimize yeni maaşları hayırlı uğurlu olsun.” sözlerini dile getirdi.

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal