M. Barış Muslu kimdir, nereli ve kaç yaşında? M. Barış Muslu ne iş yapıyor, kitapları neler? M. Barış Muslu hayatı ve biyografisi

Ünlü yazar M. Barış Muslu, sosyal medyada hayatı en çok merak edilen kişiler arasında yer alıyor. Peki M. Barış Muslu kimdir, nereli ve kaç yaşında? M. Barış Muslu ne iş yapıyor, kitapları neler? İşte M. Barış Muslu hayatı ve biyografisi…

08.01.2024-16:23 - (Son Güncelleme: 08.01.2024-16:23) M. Barış Muslu kimdir, nereli ve kaç yaşında? M. Barış Muslu ne iş yapıyor, kitapları neler? M. Barış Muslu hayatı ve biyografisi

Türkiye’deki sevilen yazarlardan birisi olan M. Barış Muslu’nun hayatı ve kariyeri günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Ünlü yazarın neden gündemde olduğu ve kitapları da merak ediliyor. Peki M. Barış Muslu Kimdir, nereli ve kaç yaşında? M. Barış Muslu ne iş yapıyor, kitapları neler? 

M. Barış Muslu kimdir?

M. Barış Muslu, 1975 yılında dünyaya geldi. Lise eğitimini Tarsus Amerikan Koleji’nde sürdüren Muslu, anlık bir kararla ABD’ye giderek 2 yılda lise eğitimini tamamlarken 3 yılda ise Michigan Tech University’de eğitim gördü.

20 yaşında mühendis olarak Türkiye’ye dönen Barış Muslu, yüksek lisansını Koç Üniversitesi’nde tamamladı. Daha sonra 2001 yılnda kendi şirketini kuran Muslu, Türkiye’de yüz binlerce insanın kullandığı teknoloji servislerinin yaratıcısı oldu. 1994 yılından başlayarak beynin işleyişi, ruhsal ve bedensel sağlık üzerindeki etkisi üzerine araştırmalar yapmaya başladı.

M Barış Muslu

Birçok metodun bir arada daha etkili kullanımına olanak tanıyan ‘’NeuroFormat Sistemi’’ni geliştiren M. Barış Muslu, çok satanlar listesinin zirvesinden aylarca inmeyen Yıka Beynini, Beynine Format At, Sağlığına Format At ve NeuroAşk kitaplarını yazmıştır. 

M. Barış Muslu, alanında uzman psikologlardan oluşan NeuroFormat ekibini yönetmeye devam ederken aynı zamanda seminerlere de katılıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal