01.04.2022-14:06 (Son Güncelleme:25.06.2022-14:47)


1

Geçtiğimiz sezonda Galatasaray'ın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Kerem Aktürkoğlu, performansıyla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.



2

Yıldız futbolcu için birçok talibi olduğu konuşuluyordu. Gelen son bilgilere göre Lyon'un şef scout'u Kerem Aktürkoğlu için olumsuz rapor verdi.



3

Bu sezon Galatasaray'da kötü bir sezon geçerken takımda en çok göze çarpan isim ise Kerem Aktürkoğlu oldu. Yıldız futbolcu oynadığı futbol ve sahadaki duruşuyla gerek Galatasaray taraftarlarının gerek diğer futbolseverlerin büyük hayranlığını kazandı.



4

Hayranlık kazanan futbolcuyla ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun performansı nedeniyle Fransız devi Lyon'un Kerem ile ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu fakat Lyon'dan futbolcuya kötü haber geldi. Lyon'un şef scout'unun son Kerem raporunun olumsuz olduğu öğrenildi.



5

Galatasaray'da sözleşmesini uzatmasına rağmen sezon sonunda takımdan ayrılağacaı konuşulan Kerem Aktürkoğlu'na ret cevabı geldi. Fransız ekibi Lyon'un genç yetenekle yoğun bir şekilde ilgilendiği biliniyordu. Hatta futbolcu Beşiktaş, Barcelona ve Portekiz karşılaşmalarında izlenmeye alınmıştı.



6

Lyon bu anlamda şef scout Bruno Cheyrou'yu göndermişti. Cheyrou söz konusu maçlarda Kerem Aktürkoğlu'nun yakından mercek altına aldı. Fakat gelen son bilgilere göre genç yetenek hakkında olumsuz rapor çıktı. Bu anlamda futbolcuya gelecek diğer teklifler ele alınmaya başlandı.



7

Genç yetenek Kerem Aktürkoğlu gösterdiği performansla Galatasaray taraftarlarının resmen sevgilisi haline gelmiş durumda. Bu sezon sarı kırmızılılarda işler yolunda gitmezken Kerem Aktürkoğlu oynadığı futbolla takımda öne çıkan isimlerden birisi olmuş durumda.



8

Bu anlamda yıldız futbolcuyla pek çok önemli takımın yakından ilgilendiği aktarılmakta. Kerem Aktürkoğlu'nun, Galatasaray'daki geleceği gerek sarı kırmızılı taraftarlar gerek diğer taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde merak konusu haline geldi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR