01.04.2022-13:31 (Son Güncelleme:28.06.2022-17:10)


1

Hakem hakkında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor

Hakem hakkında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor

TFF ve MHK'nın aldığı ortak karar doğrultusunda görevden alınan Cüneyt Çakır hakkında yaşanan gelişmeler merakla takip ediliyor.



2

Yurt dışından teklif almış

Yurt dışından teklif almış

Cüneyt Çakır'a İsviçre Futbol Federasyonu'nun teklif yaptığı öğrenildi. Yaşanan gelişmeler çok konuşuluyor.



3

Türkiye'de görevine son verilmişti

Türkiye'de görevine son verilmişti

TFF ve MHK yakın zamanda çok kritik bir karar almıştı ve pek çok hakemin görevine son vermişti. Görevine son verilen hakemlerden birisi de Cüneyt Çakır'dı. Türkiye'de görev alamayacak olan hakem hakkında çok çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.



4

Yaşananlar herkesi hayrete düşürdü

Yaşananlar herkesi hayrete düşürdü

Cüneyt Çakır'a beklenmedik bir transfer teklifi geldi. İsviçre Futbol Federasyonu'nun tecrübeli hakeme teklifte bulunduğu öğrenildi. Yaşanan gelişme herkesi hayrete düşürdü.



5

Eski hakem bahsetti

Eski hakem bahsetti

Eski hakemlerden Deniz Çoban Fanatik gazetesindeki yazısında, 'İsviçre Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonuna bir yazı yazarak, Cüneyt Çakır’ın İsviçre Ligi’nde maç yönetmesi için teklif gönderdi. Şu anda İsviçre Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonunun onayını bekliyor. Onay çıktığı anda Cüneyt Çakır, ekibiyle birlikte İsviçre Ligi’nde maç yönetmeye başlayacak. Dolayısıyla da tekrar Dünya Kupası’nda maç yönetme şansını yakalayacak.' şeklinde açıklamalarda bulundu.



6

Bir ilk olabilir

Bir ilk olabilir

Eğer bu durum gerçekleşirse Türk spor tarihinde bir ilk olacak. Daha önce hiçbir hakemimiz sezon sonuna kadar bir ülkeye transfer olup maç yönetememişti.



7

Yaşananlar gündeme oturmuştu

Yaşananlar gündeme oturmuştu

Yakın zamanda MHK ve TFF çok flaş karar almıştı ve pek çok hakemin görevine son verdiğini duyurmuştu. Bu hakemlerden birisi de Cüneyt Çakır'dı. Pek çok önemli organizasyonda görev alan Cüneyt Çakır hakkında alınan bu karar adeta gündeme oturmuştu. Bu anlamda teknik adamla ilgili gelişmeler herkes tarafından büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR