11.04.2022-13:23 (Son Güncelleme:20.06.2022-16:21)


1

Altyapıdan, A takıma yükseldiği günden beri tüm dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri olan Rıdvan Yılmaz'ın yeni sezon öncesi takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.



2

Rıdvan Yılmaz'ın özellikle de geçtiğimiz son 2 sezonda gösterdiği performans nedeniyle Avrupa kulüplerinin radarına takıldığı biliniyordu.



3

Beşiktaş'ın genç yeteneği Rıdvan Yılmaz, bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Dikkatleri üzerine çekmeyi başaran futbolcu ile pek çok önemli takımın ilgilendiği biliniyordu.



4

Rıdvan Yılmaz'ın son taliplisi ise gündeme oturdu. Genç yıldız ile Fransız ekibi Lyon'un ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Bu anlamda Rıdvan'ın, Lyon'a transferinde yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği vurgulanıyor.



5

Rıdvan'ın bu transfere gayet olumlu baktığı öğrenilirken kulübü Beşiktaş'ın genç futbolcuyu asla yollamak istemediği gelen başka bilgiler arasında yer almakta.



6

Beşiktaş hem futbolcunun yaşı hem de performansı nedeniyle futbolcuyu şimdilik asla göndermek istemiyor. Rıdvan Yılmaz'ı ancak çok yüksek bir teklif gelmesi halinde gönderilmesinin söz konusu olduğu bilgisi mevcut. Futbolcu için ise yaz aylarında yüksek tekliflerin gelmesi beklenmekte.



7

Rıdvan Yılmaz bu sezon siyah beyazlı forma ile 29 resmi karşılaşmada forma şansı buldu 29 maçta 3 gollük katkı sunan 20 yaşındaki defans yıldız 4 tane de asist yapma başarısı gösterdi.



8

Bu anlamda futbolcu dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR