11.04.2022-12:42 (Son Güncelleme:21.04.2022-17:57)


1

Süper Lig'de Fenerbahçe, Galatasaray karşısında 2-0'lık önemli bir galibiyet elde etti.



2

Maçın ardından takımın teknik direktörü İsmail Kartal büyük alkış aldı. Fenerbahçe'de alınan galibiyetle beraber önemli bir galibiyet serisi yakalanmış oldu ve takım ligde 2. sıraya yerleşti.



3

Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrasında ise İsmail Kartal büyük alkış aldı. Teknik adam aldığı başarılı takdir toplamaya devam ederken gelecek sezon için durumu da merak konusu oldu.



4

Sinan Engin maç sonrasında teknik adamla ilgili olarak, 'Domenec Torrent için bu görev piyango. Ancak İsmail Kartal yaptıklarıyla Fenerbahçe'yi toparladı. Bana göre İsmail Kartal, Fenerbahçe'de gelecek sezon kalmayı garantiledi.'



5

'Bir santrfor, bir kanat, bir de arka tarafa baba oyuncu alacaksın ve İsmail Kartal ile devam edeceksin. Seneye bütçeler daralıyor. Yayından falan bu paralar gelmeyecek. İşler kolay değil.'



6

Ahmet Çakar, İsmail Kartal ile ilgili açıklamasında '4 milyon euro falan bir teknik direktöre nasıl vereceksin? İsmail Kartal bu işi hak etti.



7

Joachim Löw mü, Jorge Jesus mu yoksa İsmail Kartal mı? Bence, İsmail Kartal ile devam edilmeli.' şeklinde açıklamalarına son verdi.



8

İsmail Kartal'ın takımdaki durumu büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR