Lunaparkta Korkunç Kaza: Hedeflediği Bölümü Kazanmıştı!

İstanbul Avcılar'da bulunan bir lunaparkta kamikaze oyuncağına binen 19 yaşındaki Zeynep Günay fenalaşarak yaşamını yitirdi. Genç kızın hayatını kaybettiği olaydaki ortaya çıkan o detay kahretti.

01.09.2021-12:19 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-16:01)

İstanbul Avcılar'da lunaparka giden 19 yaşındaki Zeynep Günay Kamikaze olarak bilinen oyuncakta fenalaştı. İddiaya göre genç kız ambulansın geç çağrılması ve kamikazenin vaktinde durdurulamaması nedeniyle kurtarılamadı. Hayatını kaybeden gencin yakınları sağlık görevlilerine vaktinde haber verilmediğini iddia ederek lunapark yöneticilerinin kendilerini oyaladığını söyledi. Hayatını kaybeden genç kızın bugün açıklanan üniversite sonuçlarında hedeflediği bölümü kazandığı ortaya çıktı. Genç kızın ölümünden habersiz birkaç dakika önce çekilen görüntüleri acı bir anı olarak kaldı.

KAMİKAZE DURDURULMADI

Derslerinde oldukça başarılı olan Zeynep Günay, yakınlarıyla gittiği Denizköşkeler Mahallesi'nde bulunan lunaparka gitti. Lunaparkta bindiği kamikazenin hızlanmasıyla fenalaşan Zeynep Günay aletten inmek isterken durumu fark eden yakınları görevlilerden kamikazeyi durdurmasını istedi. Görevlilerin oyuncağı durdurmaması üzerine ısrar eden yakınları sonunda aleti durdu. Çağrılan ambulansın gelmediği öne sürüldü, genç kız sandalyeye oturtuldu. Ambulansın bir türlü gelmemesi üzerine  112'yi arayan yakınları, iddiaya göre buradan herhangi bir çağrı alınmadığını öğrendi.

İHMAL SONUCUNDA ÖLDÜ

Genç kızın amcası Fatih Günay, görevlilerin duruma kayıtsız davrandıklarını, yeğeninin ihmal sonucu öldüğünü öne sürerek, davacı olduklarını söyledi. Kızı Zeynep'i kaybeden acılı baba M. Emin Günay, Beylikdüzü'ndeki mezarlıkta kızını toprağa verip taziyeleri kabul ederken, "Bizim canımız yandı, başkalarının yanmasın. Kızım çok başarılıydı, gece gündüz ders çalışırdı. Hedefi iyi psikolog olmaktı. İlk 12 bin arasına girerek, hedeflediği psikoloji bölümünü kazanmıştı. Bu bir ihmal. Biz kadere inanırız. Ancak, gelip, sormadılar bile" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal