Tekirdağ'da Feci Kaza!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kazasında 8 kişi yaralandı.

30.08.2021-13:43 - (Son Güncelleme: 30.08.2021-14:05) Tekirdağ'da Feci Kaza!

Tekirdağ'a bağlı Malkara ilçesinde, dün gece saatlerinde Tekirdağ-Malkara karayolu Çavuşköy Mahallesi kavşağında bir trafik kazası gerçekleşti. İki otomobilin çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı.

Kazada, kavşaktan dönüş yapmak isteyen 72 yaşındaki İsa Kuru' nun kullanmış olduğu 59 LN 904 plakalı araç ile 48 yaşındaki İbrahim Ünlü' nün kullandığı GE-FC-1110 Almanya plakasına ait araç çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında İsa Kuru ile aynı araçta bulunan eşi eşi Gülen Kuru ve Nefize Kuru (57) ile diğer otomobil sürücüsü İbrahim Ünlü ile araçta bulunan eşi Zeynep Ünlü (46), Yağmur Atabay (19), Emirhan Çalışkan (19) ve Yeliz Şahin (42) yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri gönderildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Malkara Devlet Hastanesine kaldırıldı.

YARALANAN ÇİFT, ŞEHİT ANNE VE BABASI ÇIKTI

Yaralılar arasında bulunan sürücü İsa Kuru ve aynı araçta bulunan Gülen Kuru’nun 1994 yılında Şırnak Uludere’de PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Malkaralı er Mümin Kuru’nun anne ve babası olduğu tespit edildi. Gerçekleşen trafik kazasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal