LUNA coin neden düşüyor, daha ne kadar düşecek? Luna coin düşüş sebebi ne? 14 Mayıs 2022 LUNA coin ne kadar, kaç dolar, kaç TL?

Terra Luna coin düşmeye devam ediyor. Büyük bir düşüş yaşayan Luna coin enflasyon rakamlarının açıklanması ile düşüşe geçti. 90 dolardan satılan Luna coin şimdilerde 40 sent civarında sarılmaktadır. Kripto para piyasasının en sert düşüşlerinden biri olarak gündemde yer ediniyor. Peki, Luna coin neden düşüyor? Luna coin düşüşü devam edecek mi? Luna coin ne kadar? İşte Luna coin hakkına merak edilen detaylar…

13.05.2022-23:58 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-23:58) LUNA coin neden düşüyor, daha ne kadar düşecek? Luna coin düşüş sebebi ne? 14 Mayıs 2022 LUNA coin ne kadar, kaç dolar, kaç TL?

Luna coinin adının karalanmasının ardından, piyasada korku senaryoları dolaşmaya başladı. Bu durumla birlikte Luna coinde ciddi bir düşüş yaşandı. Açıklanan enflasyon oranları sonrasında kripto para piyasasında yaşanan hareketlilik yatırımcıları da korkutmaya başladı. Luna coinin sert çakılışı gündemde sıcaklığını koruyor. Pek çok kişi bu coinde yaşanan düşüş hakkında araştırmalarına devam ediyor. Peki, Luna coin neden düşüyor? Luna coin düşüşü devam edecek mi? Luna coin ne kadar? İşte Luna coin hakkına merak edilen detaylar…

Luna coin neden düşüyor?

FED’in faiz kararı sonrasında kripto para piyasasında yaşanan hareketlilik birçok kişiyi korkuttu. Bir hafta içerisinde ciddi bir düşüş yaşayan Luna coin 100 doların üzerinde seyrederken bir gün içerisinde dip fiyatı gördü. 14 Mayıs itibariyle bir doların altına düşen Luna coinin neden düştüğü merak ediliyor. Sabit coinlerde yaşanan düşüşü engellemek adına yapılan satışlar arz ve talep dengesini bozarak birçok kripto parada düşüşe neden oldu.

Luna coine yapılan saldırı sonrasında görülen düşüşler ciddi boyutlara ulaştı. Asılsız alım satım olayları ve yayılan korku haberleri sonrasında birçok kişi Terra’dan çıkmaya başladı. Bununla birlikte sabit coinlarde de düşüş yaşanmaya başladı. Sabit coinlerin düşüşünü engellemek için yönetim, 750 milyon dolar değerinde Bitcoin bozdurdu. Yayılan korkunun küresel çapta olması herkesin Luna coinden çekilmesine neden oldu. Bunun sonucunda 120 dolar civarlarında seyreden Luna bir gün içerisinde bir doların altına düştü.

Terra Coin Neden Düşüyor

Luna coin geleceği

Luna coin yani UST’yi bir dolar civarlarında tutabilmek şu an için en önemli konudur. Dip seviyede yer alan Luna coinin alımları devam edecektir. Bu durumun ne kadar süreceği ise tahmin edilemeyen bir durumdur. Ancak uzun bir süre Luna coinin eski fiyatına yükselmesi zor olacaktır. Bu nedenle de gelecek fiyatının da çok yüksek olacağı ve kendini toparlayabileceği düşünülmüyor.

Luna coin ne kadar?

Terra Luna coinin ne kadar olduğu da merak ediliyor. Luna coin şu anda 0.00181 TL olarak işlem görmektedir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal