Sun Tekstil halka arz ne zaman başlıyor? Sun Tekstil hangi banka üzerinden yapılacak? Sun Tekstil halka arz talep toplama tarihleri!

Ülkemizin en büyük tekstil şirketlerinden biri olan Sun Tekstil halka arz ediliyor. Yatırımcıların merak ettiği Sun tekstil halka ne zaman arz edilecek? Sun Tekstil hakkında bilgiler. İşte ayrıntılar.

13.05.2022-21:30 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-21:30) Sun Tekstil halka arz ne zaman başlıyor? Sun Tekstil hangi banka üzerinden yapılacak? Sun Tekstil halka arz talep toplama tarihleri!

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan Sun Tekstil halka arz sürecini yatırımcılar merak etmektedirler. SPK halka arz için onaylanan Sun Tekstil hakkında bilgileri yatırımcılar merak etmekte ve araştırmaktadırlar.

Sun Tekstil halka ne zaman arz edilecek?

11-12-13 Mayıs tarihlerinde Sun Tekstil için toplama talepleri yapılacaktır.

Sun Tekstil hisse fiyatı

Sun Tekstil halka arz ücreti TL olarak belirlenmiştir. Ülkemizin en büyük tekstil şirketlerinden biri olan Sun Tekstil, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda 100 büyük sanayi kuruluşu sıralamasında 22'nci sırada yer alarak Türkiye'nin en büyük tekstil şirketlerinden biri olmayı başarmıştır. İSO 500'de 272'nci sırada yer almaktadır.

tekstil

Sun Tekstil hakkında bilgiler

Sun Tekstil, 1987 yılında kurulmuştur. Hazır giyim perakende sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedirler. Sun Tekstil de kadın kıyafetleri tasarlanmakta ve üretilmektedir. Kadın giyim koleksiyonları tedarik edilip satışları gerçekleşmektedir. Manisa ve İzmir'de bulunan modern üretim tesisleri ile İngiltere Londra ve Leicester ile İspanya La Coruna kentlerinde 4 tasarım ofisi 1700 kişiden fazla personel ile üretime devam etmektedirler.

Ekoten Tekstil Sanayi A.Ş. aracılığıyla Sun Tekstil, yuvarlak örme kumaş üretmektedirler. Bu kumaşların satış işlemlerini de gerçekleştirmektedirler. Ekoten Tekstil, Ege Bölgesi Sanayi Odası 100 büyük sanayi kuruluşlarının içinde 61'nci sırada yer alırken, İSO ikinci 500'de ise 216'ncı sırada yer almaktadır.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal