Luna Airdrop yapacak! Airdrop nedir? Airdrop olan coin ne olur? Luna classic nedir?

Kripto para dünyasında yaşanan çalkantıların ardından Luna Coin, yeni bir isimle piyasaya geri dönüş yapacak. Yeni çıkacak olan Luna 2.0 sonrası yatırımcılar, Luna Classic yeni isminin ne olacağını merak etmeye başladı. Bununla birlikte yatırımcılar, Luna Airdrop yapmak nedir? Airdrop olan coin ne olur? Gibi sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…

25.05.2022-22:17 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-22:17) Luna Airdrop yapacak! Airdrop nedir? Airdrop olan coin ne olur? Luna classic nedir?

Luna Coin kripto para piyasasına farklı bir isimle yeniden dönme kararı aldı. Luna Coinin Airdrop yapacağının belirtilmesinin ardından birçok soru da gündeme geldi. Yatırımcılar Airdrop nedir? Luna Airdrop nasıl yapılır? Airdrop yapılan coin ne olur? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Airdrop, kripto paranın ücretsiz olarak birçok dijital cüzdana aktarılması anlamına gelir. Airdrop yapmak dikkat çekici ve takipçi toplayan bir yöntem olarak uygulanmaktadır. Bu sayede çok sayıda kullanıcıya ulaşarak daha fazla para kullanımı ortaya çıkmaktadır.

Luna Airdrop yapmak nedir?

Airdrop'lar ile birlikte Bitcoin ya da Ethereum gibi blockchain temelli kripto paraların yatırımcılarını kendi projelerine çekerek onlardan faydalanmayı amaçlar.

Libra isimli kripto parasını için airdrop uygulayan Facebook, ekosistem oluşturmak için insanlara az miktarlarda para dağıttı.

Luna Coin

Airdrop uygulaması, Amerika Birleşik Devletleri'nde uygulama, vergi yükümlülüğü ve bu yöntem ile gelir elde etme konusunda tartışma yarattı. Bununla birlikte, ABD'nin Missouri eyaletindeki Cool Valley Belediye Başkanı Jayson Stewart, 2021'de Bitcoin AirDrop'u hazırlıkları yaptıklarını duyurmuştu. AirDrop yöntemiyle şehirde yaşayan 500 haneye ayrı ayrı bin dolar değerinde Bitcoin verileceği belirtildi.

Bitcoin ve Ethereum’dan sonra gelen en büyük kripto para birimi olan Ripple'ın XRP'si de 12 Aralık 2020'den itibaren airdrop'u desteklediğini belirtti.

Luna sahipleri ne kadar airdrop kazanacak?

Luna sahipleri için 7 ve 27 Mayıs milat kabul ediliyor. 7 Mayıs’tan önce UST ve LUNA alanların saldırı öncesi alım yaptığı kabul edilerek daha fazla airdrop almaları sağlanacak.

27 Mayıs’tan önce UST ve LUNA alımı yapanlar da saldırısı sonrası düşük fiyattan alım yaptıkları gerekçesiyle daha az airdrop alabilecek.

Saldırı öncesi LUNA- 1: 1.1

Saldırı öncesi UST- 1: 0.033

Saldırı sonrası LUNA- 1: 0.000015

Saldırı sonrası UST- 1: 0.013

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal