Lüksemburg beraberliği sonrası tepkiler arttı: Stefan Kuntz takımdan ayrılacak mı? TFF Başkanı Büyükekşi açıklama yaptı

Türkiye’nin Lüksemburg ile beraber kalmasının ardından taraftarlar teknik direktör Stefan Kuntz’a tepki göstermişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise ‘’Stefan Kuntz takımdan ayrılacak mı?’’ sorusuyla ilgili bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

23.09.2022-15:17 - (Son Güncelleme: 23.09.2022-15:55)

UEFA Uluslar Ligi’nde dün akşam Lüksemburg ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız, rakibiyle 3-3 berabere kalmasına karşın C Ligi’nden B Ligi’ne yükselmeyi garantilemişti. Fakat Lüksemburg gibi zayıf bir takıma karşı alınan bu sonuç, taraftarın teknik direktör Stefan Kuntz’a tepki göstermesine neden olmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ise  ‘’Stefan Kuntz takımdan ayrılacak mı?’’ sorusuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Stefan Kuntz takımdan ayrılacak mı?

Türkiye’nin Lüksemburg’tan 3 gol yemesi nedeniyle eleştirilerin odağında olan Stefan Kuntz’un takımdan ayrılacağı konusundaki iddialara TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den bir açıklama geldi.

Stefan Kuntz

TRT Spor’a konu hakkında bir açıklama yapan Büyükekşi,  "Hocamızın bir fikri var buna saygı göstermek lazım. Bu periyotta bir çözüm bulduk diyor. Bu çözüme başlanan oyuncuları aynı seçtik diyor. Kasım ayında Dünya Şampiyonası var. 1'i Diyarbakır'da İskoçya ile 2.'si Gaziantep'te Çek Cumhuriyeti'yle özel maçımız var. Burada ilave isimler gelecektir. Hocamız elinden gelen çabayı gösteriyor. İnşallah biraz sabredersek güzel neticeler alırız diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal