Milli Takım’da 4 değişiklik yapıldı: As oyuncular kadrodan çıkarıldı

UEFA Uluslar Ligi’nde Pazar günü Faroe Adaları ile son maçına çıkacak olan A Milli Takımımız’da 4 oyuncu değişikliği yapıldı. Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Orkun Kökçü ve Cengiz Ünder kadrodan çıkarılırken yerlerine Cenk Özkacar, Ravil Tagir, Berkay Özcan ve Umut Bozok kadroya dahil edildi.

23.09.2022-12:52 - (Son Güncelleme: 23.09.2022-15:57)

Dün oynanan UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup 5. maçında Lüksemburg ile sahasında 3-3 berabere kalan Türkiye, B Ligi’ne yükselmeyi garantilemişti. Ay Yıldızlı ekipte grubun son maçı olan Faroe Adaları deplasmanı öncesinde 4 oyuncu değişikliği yapıldı. Buna göre Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Orkun Kökçü ve Cengiz Ünder kadrodan çıkarılırken yerlerine Cenk Özkacar, Ravil Tagir, Berkay Özcan ve Umut Bozok kadroya dahil edildi. 

As oyuncular kadrodan çıkarıldı

Aday kadrodaki isimlerden Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Orkun Kökçü sakatlıkları, Cengiz Ünder ise Lüksemburg karşılaşmasında turnuvadaki ikinci sarı kartını görerek Faroe Adaları maçında cezalı duruma düşmesi nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Milli takım aday kadro

Bu dört oyuncunun yerine İspanya'nın Valencia kulübünde forma giyen Cenk Özkacar, Belçika'nın Westerlo ekibinde forma giyen Ravil Tagir, Medipol Başakşehir'den Berkay Özcan ve Trabzonspor'dan Umut Bozok ise A Millî Takım aday kadrosuna dâhil edildi. 

Türkiye deplasmanda Faroe Adaları ile 25 Eylül 2022 Pazar günü TSİ 21.45’te karşı karşıya gelecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal