Luiz Gustavo'ya Yeni Talip Monaco!

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Luiz Gustavo’yu, Fransız kulüpleri çok istiyor. Lyon’un sonrasında bu defa da Monaco, tecrübeli futbolcu için iletişime geçti ve bonservis ücreti olarak 8.5 milyon euro önerdi.

18.08.2020-12:15 - (Son Güncelleme: 18.08.2020-12:39) Luiz Gustavo'ya Yeni Talip Monaco!

Fenerbahçe’nin geride kalan sezonda performansıyla en dikkat ismi olmayı başaran Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo’nun peşini, Fransız takımları bırakmıyor. Geçtiğimiz sezon başında Marsilya’dan 6 milyon euro bonservis ücretiyle transfer edilen Gustavo’ya, Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselme başarısı gösteren Lyon’un büyük bir ilgisi vardı. Teknik adam Rudi Garcia’nın da ısrarla kulübünde görmek istediği futbolcu için Lyon önce 6 milyon euro, sonra da 7 milyon euro bonservis ücreti önerdi. Fenerbahçe’nin, kapıyı 10 milyon eurodan açtığı bilinirken bu defa da devreye Ligue 1’in bir başka kulübü Monaco’nun girdiği aktarıldı.

TARAFTARLAR GİTMESİNİ İSTEMİYOR

Yeni teknik adamı Niko Kovac yönetiminde yeni sezonda üst sıralarda yer almayı isteyen Monaco’nun da, 33 yaşındaki futbolcusu için 8.5 milyon euroluk bir teklifle, sarı- lacivertli takım ile iletişime geçtiği bilgisine ulaşıldı. Teknik adam Erol Bulut’un kadroda kilit rol oynaması düşünülen Brezilyalı futbolcunun başka bir kulübe satılmasını taraftarlar da kesin olarak istemiyor. Hatta dün Gustavo ile ilgili çıkan transfer haberleri sonrası taraftarlar sosyal medyada adeta isyan etti ve 'Herkes satılsın ama Gustavo takımda kalsın' diye fikirlerini paylaştılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal