Luis Suarez Fenerbahçe’ye transfer mi olacak? Luis Suarez Atletico Madrid’den ayrılışı hakkında konuştu!

Uruguaylı golcü Luis Suarez, Atletico Madrid ile sona eren sözleşmesinin ardından transferi hakkında konuştu. Suarez, Süper Lig’e mi geliyor? Suarez Fenerbahçe forması mı giyecek?

24.05.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-17:03) Luis Suarez Fenerbahçe’ye transfer mi olacak? Luis Suarez Atletico Madrid’den ayrılışı hakkında konuştu!

Son olarak İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid’de forma giyen Uruguaylı golcü oyuncu Luis Suarez, kulübü ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Madrid ekibinden resmen ayrıldı.

Bir sonraki durağının Türkiye olabilecek olması bir süredir konuşulan Luis Suarez’in vereceği karar merak içerisinde beklenirken, 35 yaşındaki yıldız son yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti. Luis Suarez, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Atletico'da devam etmek isterdim...'

Şu an Madrid'deyim ve çocukların okulunun bitmesini bekliyorum. Dünya Kupası'na hazır olmak için en iyi kararı vereceğim. Devam etmek isterdim. Alışık olmadığım bir hikaye yaşadım ama ayrılığı kendim için iyi bir şekilde kabul ettim.


'Avrupa'da kalmak istiyorum!'

Henüz bir karar vermedim. Birçok seçenek ve teklif var. Kararımı tek başıma vereceğim. Çin, Katar, Arabistan... Bu ülkelerden yüksek bir teklif alsam kabul edeceğimi söyleyen insanlara gülüyorum, kafamda bu ülkeler yok. Kazanacağım parayı düşünmüyorum. En çok teklif aldığım yer Avrupa. Ayrıca Güney Amerika, Brezilya, Meksika ve Arjantin'den de teklif var... Dürüst olmak gerekirse, aklımdaki rekabet seviyesi Avrupa'daki seviyeye uygun. Düşüncem Avrupa'da kalmaktan yana.

'İspanya'dan teklif aldım ama...'

İspanya'daki birkaç takımdan teklif aldım, projelerini incelemek istiyorum. Benim için önemli olan projenin ne kadar rekabetçi olduğudur.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal