Beşiktaş'ta sezonun sona ermesiyle birlikte Rachid Ghezzal siyah beyazlı taraftarlara seslendi

Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, hayal kırıklığı ile geçen sezonun ardından önümüzdeki sezon kupalarla dolu bir sezon geçirmek için çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.

24.05.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-12:11)
Spor Toto Süper Lig’de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, sezonu istediği sıralamada kapatamadı. Siyah beyazlılar uzunca bir süredir ilk kez önümüzdeki sezonda Avrupa kupalarında boy göstermeyecek.

Sosyal medyadan taraftarlara seslendi

Beşiktaş’ta bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşanırken, beklentilerin altında kalan isimlerden biri olan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal, sezonun sona ermesiyle birlikte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarlara seslendi. Rachid Ghezzal, yapmış olduğu paylaşımda ;


‘ Bu yıl da Türkiye'de ve Beşiktaş'ta olduğum için çok mutluyum... Zor bir sezonu kupayla bitirmek çok güzeldi. Takım olarak birlikteliğimizi her daim coşkulu taraftarımıza borçluyuz ve destekleri için minnettarız. Yeni sezonda daha çok çalışarak, Beşiktaş'ı en üst seviyeye çıkartmak için çok çalışacağız... Kupalarla dolu bir sezona hazırlanmak için şimdiden enerji toplamaya başladık… Haydi Beşiktaş! ‘ ifadelerini kullandı.

Cezayirli yıldızın Beşiktaş macerası

Rachid Ghezzal, 2020-2021 sezonunu Beşiktaş’ta kiralık olarak geçirmesinin ardından sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City’den 3 milyon euroluk bonservis ücretiyle birlikte siyah beyazlı kulübe imza atmıştı. Geride bıraktığımız sezonda Rachid Ghezzal, Beşiktaş formasıyla 43 karşılaşmada forma giyme şansı yakalarken 5 gol ve 7 asistlik bir katkı sağlamayı başarmıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal