19.01.2022-14:22 (Son Güncelleme:26.01.2022-16:39)


1

GALATASARAY ANLAŞMAK ÜZERE!

GALATASARAY ANLAŞMAK ÜZERE!

Süper Lig devlerinden Galatasaray, çok önemli bir isimle anlaşma sağlamak üzere. Sarı kırmızılılarda Fatih Terim'in ayrılığının ardından takımın başkanı Burak Elmas'dan kritik hamleler gelmeye devam ediyor. Galatasaray'ın başkanı Burak Elmas, takımla Domenec Torrent'in yollarını ayırmasının ardından takımın başına İspanyol teknik adam Domenec Torrent'i getirdi. Başkanın, Domenec Torrent tercihi sonrası dikkat çeken bir ismi daha Galatasaray'a getirmek istediği öğrenildi. Başkan Burak Elmas'ın yaptığı transfer ile büyük ses getiren Luis Campos'u Galatasaray'a kazandırmak için kolları sıvadığı aktarıldı. Bu anlamda Luis Campos'un, Galatasaray'da göreve gelmesiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



2

YAPTIĞI TRANSFERLER İLE SES GETİRDİ!

YAPTIĞI TRANSFERLER İLE SES GETİRDİ!

Portekizli futbol adamı kariyerinde çok önemli işlere imza attı. Luis Campos yaptığı akıllıca transfer ile dünya futbolunda adını duyurdu. Bu anlamda Portekizli futbol adamının Galatasaray'da göreve gelecek olması gerek Galatasaray taraftarlarını gerek Galatasaray takımını heyecanlandırdı.



3

FUTBOL ADAMININ HAYATI

FUTBOL ADAMININ HAYATI

Luis Campos, 6 Eylül 1964 tarihinde Portekiz'in Esposende şehrinde doğru. Futbol adamı teknik adam olarak Portekiz'İn Leiria, Esposende, Desportivo Aves, Leça, Penafiel, Gil Vicente gibi düşük seviyedeki takımlarda görev yaptı. Aslında UEFA Pro Lisans sahibi bir teknik adam olan Campos, Portekiz'de alt seviye takımlarda çalıştıktan sonra 2004'te ünlü menajer Jorge Mendes için futbolcu izlemeye başladı. Ardından dünyanın dört bir yanında oyuncu araştırması yapan Campos, 2012'de Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda Real Madrid'in scoutu oldu. Sonrasında ise Monaco ve Lille takımlarında görevlerde bulundu. Lille Türkiye'den Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Mustafa Kapı'nın transferinde önemli rol oynadı.



4

NE İŞ YAPIYOR?

NE İŞ YAPIYOR?

Futbol adamı kariyerinde; teknik adamlık, scoutluk, spor koordinatörlüğü, teknik heyet sorumlusu ve sportif direktörlük görevlerinde bulundu.



5

HANGİ TAKIMLARDA GÖREV YAPTI?

HANGİ TAKIMLARDA GÖREV YAPTI?

Portekizli futbol adamı Luis Campos kariyerinde; Leiria, Esposende, Desportivo Aves, Leça, Penafiel, Gil Vicente, Vitoria Setubal, Varzim, Beira Mar takımlarında teknik adamlık görevlerinde bulundu. Real Madrid'de ise scout olarak görev aldı. Monaco'da ise spor kordinatörlüğü ve teknik heyet sorumlusu olarak bulundu. Ayrıca Lille takımında sportif direktörlük görevinde bulundu.



6

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Başarılı futbol adamı Portekizli'dir.



7

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

Portekizli futbol adamı 6 Eylül 1964 doğumludur. Yani 57 yaşındadır.



8

MİLLİ YILDIZLARIN TRANSFERİNDE ÖNEMLİ ROL OYNADI!

MİLLİ YILDIZLARIN TRANSFERİNDE ÖNEMLİ ROL OYNADI!

Luis Campos, A Milli Takım'ın yıldız futbolcuları; Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Burak Yılmaz'ın Lille'e transferinde önemli rol oynadı.



9

ÇALIŞMAMA KARARI ALDI

ÇALIŞMAMA KARARI ALDI

Gelen son bilgilere göre ünlü futbol adamı Galatasaray ile çalışmaya sıcak bakmadı. Luis Campos'un, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın teklifini reddettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR