19.01.2022-13:45 (Son Güncelleme:24.01.2022-17:14)


1

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da ara transfer döneminde bombalar arka arkaya patlamıştı. Ara transfer döneminde Edin Visca, Kouassi, Puschacz, Yusuf Erdoğan gibi isimleri kadrosuna katan bordo mavililerin durmaya niyeti yok.



2

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı ile Başkan Ahmet Ağaoğlu arasında gerçekleştirilen transfer görüşmelerinde, ara transfer döneminde yapılacak olan hamlelerin bitmediği ortaya çıktı.



3

Avrupa'dan da bazı kulüplerin temas halinde olduğu ve sezon başında Belçika Ligi'nin kapısından dönen Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu'nun golcü oyuncusu Enis Destan için Süper Lig devi Trabzonspor devreye girdi.



4

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın özel isteği üzerine yönetimin harekete geçtiği transferde Altınordu ile pazarlıklar hız kesmeden başladı.



5

Altınordu'nun 19 yaşındaki golcüsü Enis Destan için Trabzonspor ile gerçekleştirdiği görüşmelerde kapıyı 4 milyon euro ve sonraki satıştan pay olarak açtığı öğrenildi.



6

Trabzonspor yönetimi ise bu teklifi yüksek bulurken masaya 2.5 milyon euroluk bir teklifle geldi. Bordo mavililer ile Altınordu arasında gerçekleştirilen görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenidi.



7

Enis Destan transferi için Altınordu ve Trabzonspor arasında gerçekleştirilen transfer görüşmelerin kısa bir süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor. Enis Destan için Trabzonspor'un 3 milyon euro ve sonraki satıştan %20'lik bir pay vererek Altınordu'yu ikna etmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR