Lucas Lima Fenerbahçe'ye Geliyor!

Lucas Lima'nın serbest kalma bedelinin 20 milyon Euro'dan 8 milyon Euro'ya düştüğünü ve Suudi Arabistan'dan bir kulübün oyuncuya talip olduğunu yazıldı..

17.07.2019-13:46 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-13:40) Lucas Lima Fenerbahçe'ye Geliyor!

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.. Transferde son gelişme ise Fenerbahçe'nin eski bir ilgilendiği isimden geldi.. Lucas Lima ile geçen senelerde de ilgilenilmiş fakat yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer rafa kaldırılmıştı..

Brezilya basını, adı Fenerbahçe ile de geçen Lucas Lima'nın serbest kalma bedelinin 20 milyon Euro'dan 8 milyon Euro'ya düştüğünü ve Suudi Arabistan'dan bir kulübün oyuncuya talip olduğunu yazdı.

Palmeiras'ta forma giyen Lucas Lima'nın adı, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin gündemini uzun bir süre boyunca meşgul etmişti. Avukatı ve Palmeiras CEO'sunun Sarı Lacivertli kulüple anlaştığına yönelik iddiaları bizzat yalanladığı Brezilyalı futbolcuyla ilgili olarak ülkesinden çok çarpıcı bir iddia geldi.

Suudi Arabistan'dan bir kulüp, Palmeiras yöneticileriyle temasa geçerek oyuncunun durumunu sordu. Haberde serbest kalma bedeli 20 milyon euro'dan 8 milyon euro'ya düşen 29 yaşındaki 10 numaranın takımdan ayrılma ihtimalinin çok yüksek olduğu ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal