Londra’da dev kapışma heyecan Bein Sports’ta: Chelsea-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İngiltere Premier Ligi’nin 31. haftasında Chelsea sahasında Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Londra’da oynanacak dev maç Türkiye’de Bein Sports ekranlarında olacak. Peki Chelsea-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

04.04.2024-17:30 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-17:30)

Chelsea ile Manchester United, İngiltere Premier Ligi’nin 31. haftasında karşı karşıya gelecek. Bu sezon zirvenin oldukça uzağında olan Chelsea ile Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi veren Manchester United arasındaki dev kapışmada gülen taraf, kendi taraftarını teselli etme şansı bulacak. Öte yandan maçın yayın saati ve muhtemel ilk 11’leri araştırma konuları arasında yer alıyor. Peki Chelsea-Manchester United maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Chelsea-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig’de Chelsea ile Manchester United, 4 Nisan 2024 Perşembe günü TSİ 22.15’te karşılaşacak.

Stamford Bridge’de oynanacak olan zorlu 90 dakika Bein Sports 3 aracılığıyla Türk futbol severlere canlı olarak ulaşacak. Maçın hakemi ise Jared Gillett olacak.

Londra’da dev kapışma heyecan Bein Sports’ta: Chelsea-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Chelsea-Manchester United muhtemel ilk 11’ler:

Chelsea (4-2-3-1): Petrovic; Gusto, Disasi, Badiashile, Cucurella; Caicedo, Fernandez; Palmer, Gallagher, Mudryk; Jackson.

Man Utd (4-2-3-1): Onana; Dalot, Varane, Maguire, Wan-Bissaka; Mainoo, Casemiro; Garnacho, Fernandes, Rashford; Hojlund.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal