Liverpool'un Portekizli yıldızı Diogo Jota, Türkiye maçı öncesi konuştu! Türkiye kolay bir rakip değil

Liverpool'un Portekizli yıldızı Diogo Jota, Türkiye ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Yıldız futbolcu Türkiye'nin zorlu bir rakip olduğuna dikkat çekti.

22.03.2022-17:12 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-17:12) Liverpool'un Portekizli yıldızı Diogo Jota, Türkiye maçı öncesi konuştu! Türkiye kolay bir rakip değil

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri Play-Off yarı final karşılaşması öncesinde Portekiz'in İngiliz ekibi Liverpool'da oynayan yıldız futbolcusu Diogo Jota, maç öncesinde yaptığı kritik açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Portekiz'in yıldızından Türkiye sözler...

Jota, karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

Diogo Jota Türkiye maçı hakkında konuştu

' Açıkçası, burada olmaya alışkın olan oyuncuların eksikliği var takımda ama onların yerine çağrılanlara yüzde yüz güveniyoruz. Şu anda burada olanları ve ne yapmamız gerektiğini düşünmeliyiz. Burada bulunmamız bizim için ideal bir durum değil ama bulunduğumuz yer burası. Büyük bir sorumlulukla yüzleşmeliyiz. Portekiz için oynamak bize çok güç veriyor ve Dünya Kupası'na katılmak için tüm şartlara sahibiz. Bütün taktikler her zaman sahada onaylanır. Türkiye sandığınızın aksine kolay bir rakip değil. Hollanda grubunu ikinci bitirdiler ve onlarla oynadıkları maçlardan birini kazandılar. Bu maç, Portekiz'in sahada daha güçlü olduğunu kanıtlayabilmesi için bir final maçı olacak. Önümüzdeki iki gün analizlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Takım içinde bunu ele alacağız, ancak sonuca ulaşmamız için bunu sahaya en iyi şekilde yansıtmamız ve fırsatlarımızı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Acı çekmek ve rakibe de fazla şans vermek istemiyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal