Liverpool'un futbolcusu Mohamed Salah, Real Madrid'e Şampiyonlar Ligi finalinden önce gözdağı verdi!

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir geri dönüşe imza atarak Manchester City'i kupanın dışına itmişti. Liverpool'un finalde rakibi olacak olan İspanyol ekibi hakkında Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın yaptığı paylaşım taraftarların ilgisini çekti.

05.05.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-15:29) Liverpool'un futbolcusu Mohamed Salah, Real Madrid'e Şampiyonlar Ligi finalinden önce gözdağı verdi!

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşma büyük bir merakla beklenmeye başlandı. İki takım 28 Mayıs'ta Fransa'nın başkenti Paris'te kozlarını paylaşacak. Liverpool, İspanyol ekibi Real Madrid Villarreal'i, Real Madrid ise İngiliz ekibi Manchester City'i saf dışı bırakarak adını finale yazdırmıştı. Bu karşılaşmadan önce Liverpool'un futbolcusu Mohamed Salah'ın paylaşımı çok konuşuluyor.

Paylaşımı gündem oldu

Mısırlı yıldız sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, İspanyol devine gözdağı verdi ve 'Hesaplaşma zamanı' ifadelerine yer verdi. Yaptığı bu paylaşım kısa sürede taraftarlar tarafından yoğun beğeni topladı.

Salah eski finali hatırladı.

Daha öncesinde ne olmuştu?

Real Madrid ile Liverpool 2018 Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelmişti. Mohamed Salah ile Cristiano Ronaldo'nun düellosuna sahne olması beklenen karşılaşmada dengeler yıldız ismin maçın henüz ilk dakikalarında Ramos ile girdiği mücadelede yaşadığı sakatlık nedeniyle değişmişti. Futbolcu, o dönem Real Madrid formasını terleten Salah ile girdiği ikili mücadelede sakatlanmış ve oyuna devam edememişti. Sergio Ramos'un, futbolcuya yaptığı faul o dönem futbolseverlerin büyük tepkisine neden olmuştu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal