Liverpool-Real Madrid şampiyonlar ligi final maçı ne zaman oynanacak? Real Liverpool maçı tarihi ve yayın kanalı

Şampiyonlar ligi finali için karşı karşıya gelen takımlar elenerek finale çıkmaya hak kazanan iki takım Real Madrid ve Liverpool karşı karşıya gelecek. İşte detaylar...

05.05.2022-15:32 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-15:58) Liverpool-Real Madrid şampiyonlar ligi final maçı ne zaman oynanacak? Real Liverpool maçı tarihi ve yayın kanalı

Real Madrid-Liverpool Şampiyonlar ligi maçı 28 Mayıs'ta ekranlarımızda olacak. Kupa için sahada ter dökecekler. İki takım arasında oynanacak maç EXXEN VE TV8,5 ekranlarında ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Liverpool taraftarlara ufak çaplı bir heyecan yarattı

Liverpool ufak çaplı heyecan yarattı

Liverpool takımı şampiyonlar liginde finale yükselmek i.in Villarreal takımına karşı oynadı. 2-0 geriye düşen Liverpool futbolcuları taraftarları heyecana boğdu. Neyse ki maç 2-0'dan döndü. Kazanan Liverpool oldu ve taraftarlar rahat bir nefes aldı. Final için ise Real Madrid ile karşı karşıya gelecek.
Benzama'nın golü ile Real Madrid finale yükseldi

Real Madrid Mucizeyi gerçekleştirdi

Manchester City ile karşı karşıya gelen Real Madrid 4-3 kaybetti. Bir sonraki maç da 1-0 geriden gelen Real Madrid Benzama' nın golü ile finale yükseldi. Real Madrid daha önce Liverpool ile oynağı şampiyonluk maçında Liverpool'u mağlup etmişti. Bakalım bu maçta bizi neler bekleyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal