Liverpool Wolverhampton maç özeti ve golleri izle S Sport Plus | Liverpool Wolves youtube geniş özeti ve maçın golleri

İngiltere Ligi’nde şampiyonluk maçlarından birisi olan Liverpool Wolves maçı nefesleri kesecek. Maçın özetini izlemek isteyenler internet üzerinden Liverpool Wolverhampton maç özeti ve golleri izle S Sport Plus, Liverpool Wolves youtube geniş özeti ve maçın golleri sorgulamaları yapmaya devam ediyor. İşte karşılaşmanın detayları...

22.05.2022-19:32 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-19:32) Liverpool Wolverhampton maç özeti ve golleri izle S Sport Plus | Liverpool Wolves youtube geniş özeti ve maçın golleri

İngiltere Premier Lig’de sezonun şampiyonu bugün oynanacak son hafta karşılaşmalarıyla beraber belli olacak. Devler Ligi’nde finale yükselen ve İngiltere Ligi’nde Manchester City ile amansız bir şampiyonluk yarışına giren Liverpool Wolverhampton ile bugün evinde oynayacağı karşılaşmada kazanmak için ne gerekiyorsa yapacak. Tribünleri dolduran binlerce Liverpool taraftarı 90 dakika boyunca takımlarına tam destek verecek. Kulaklar bir yandan da Manchester City Aston Villa maçında olacak.

Liverpool Wolverhampton maçı ne zaman oynanacak?

İngiltere Premier Ligi 38. hafta karşılaşması olan Liverpool Wolverhampton mücadelesi bugün saat 18.00’de Anfield Road Stadyumu’nda oynanacak. Bu kritik karşılaşma S Sport Plus ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Liverpool Wolverhampton maçında Anthony Taylor düdük çalacak.

Liverpool Wolves

Liverpool’un Wolverhampton karşısında kazanmaktan başka çaresi yok. Kırmızıların şampiyon olması için Manchester City’nin Aston Villa’ya puan kaybetmesi gerekiyor.

Liverpool Wolverhampton muhtemel 11:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Konaté, Robertson; Keïta, Henderson, Thiago; Mané, Jota, Díaz

Wolverhampton: Sa, Boly, Coady, Toti, Jonny, Moutinho, Neves, Ait-Nouri, Chiquinho, Jimenez, Neto

Liverpool Wolverhampton maçı özetini maç sonrasında S Sport’un Youtube kanalında izleyebilirsiniz.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal