Liverpool Villarreal maç özeti ve golleri izle Exxen | Liverpool Villarreal youtube geniş özeti ve maçın golleri

Devler Ligi’nde bu gece oynanacak olan Liverpool Villarreal maçının sonucu merakla bekleniyor. Maçın özeti için internete yönelen futbol severler Liverpool Villarreal maç özeti ve golleri izle Exxen, Liverpool Villarreal youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmak istiyor. Maçın özeti ve fazlası için haberimizi okuyabilirsiniz.

27.04.2022-23:25 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-23:25) Liverpool Villarreal maç özeti ve golleri izle Exxen | Liverpool Villarreal  youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Çarşamba mesaisinde Liverpool ile Villarreal yarı final ilk maçına çıkacak. İngiltere Ligi’nde oynadığı son maçta Everton’ı 2-0 yenerek lider Manchester City’yi takibini sürdüren Liverpool Villarreal karşısında kazanarak taraftarına Devler Ligi’nde de galibiyet mutluluğu yaşatmak istiyor. İspanya Ligi’nde evinde Valencia’yı 2-0 yenerek bu maç öncesi moral depolayan Villarreal ise Bayern Münih eşleşmesindeki performansının tesadüf olmadığını göstermek istiyor.

Liverpool Villarreal maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Liverpool Villarreal ile bu gece 22.00’de Anfield Road’da kozlarını paylaşacak. Karşılaşma Exxen’de canlı olarak yayınlanacak.

Liverpool Villarreal maçı hakemi kim?

Liverpool Villarreal maçında Polonyalı hakem Szymon Marciniak görev alacak.

Liverpool Villarreal

Liverpool’da zorlu karşılaşma öncesinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Konuk Villarreal ise Alberto Moreno ile Gerard Moreno’yu İngiltere’ye getirmedi.

Liverpool Villarreal muhtemel ilk 11’ler:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Chamberlain, Fabinho, Jones, Elliot, Diaz, Firmino.

Villarreal: Rulli; Foyth, Albiol, Torres, Estupinan; Parejo, Coquelin, Capoue; Lo Celso; Moreno, Danjuma

Liverpool Villarreal maç özetini maçın bitiminden sonra Exxen’in Youtube kanalında izleyebilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal