Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'tan Newcastle United'a Tepki Geldi!

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Alman teknik direktörü Jürgen Klopp, Newcastle United'ın Suudi destekli bir konsorsiyuma satılmasına büyük tepki gösterdi.

15.10.2021-19:37 - (Son Güncelleme: 15.10.2021-19:57) Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'tan Newcastle United'a Tepki Geldi!

Geçtiğimiz günlerde futbol dünyasına bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. İngiliz ekibi Newcastle United, Suudi Arabistan destekli bir konsorsiyuma satıldı. Bu durum futbol dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. Newcastle United'ın, Arap sermayesine girmesi Newcastle Unitedlı taraftarları çok mutlu ederken öte yandan bu duruma yoğun tepkiler de geliyor. Newcastle United takımının, Suudi Arabistan sermayesine girmesiyle ilgili Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp'da büyük tepki gösterenler arasında bulunuyor.

ALMAN TEKNİK ADAM JÜRGEN KLOPP'UN NEWCASTLE UNİTED'IN SATILMASIYLA İLGİLİ YAPTIĞI YORUMLAR GÜNDEM OLDU

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, Newcastle United'ın satılmasına büyük tepki gösterdi. Jürgen Klopp yaptığı açıklamada futbolda yeni bir süper gücün doğduğunun altını çizdi. 

Sky Sports'ta yer alan haberlere göre başarılı teknik adam Jürgen Klopp, Newcastle United'ın bir anda dünyanın en zengin kulüplerinden biri olarak yer almasına tepki göstererek, ''"Futbol için ne anlama gelecek? Birkaç ay önce, 12 kulübün Süper Lig kurmaya çalıştığı futbol dünyasında büyük bir sorun yaşadık." ifadelerinde bulundu.

Sözlerine devam eden başarılı Alman çalıştırıcı Jürgen Klopp, "Süper Lig kurulmadı ama bir süper takım yaratmak hemen hemen aynı şey. Newcastle taraftarları mutlu olacaktır ama bizim için bu sadece yeni bir süper gücün geldiğini gösteriyor" sözleriyle tepkisini belirtti. Jürgen Klopp'un, İngiliz ekibi Newcastle United hakkında yaptığı yorumlar en başta Liverpool taraftarları olmak üzere diğer Premier Lig takımları ve taraftarlarından yoğun destek gördü. Ayrıca futbol dünyası da teknik adama yoğun bir şekilde destek verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal