Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan'dan Hamit Altıntop'a Stefan Kuntz Tepkisi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın tecrübeli teknik adamı Cihat Arslan, TFF'nin A Milli Takım teknik direktörlüğü için yaptığı tercihi eleştirdi.

15.10.2021-17:59 - (Son Güncelleme: 15.10.2021-17:59) Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan'dan Hamit Altıntop'a Stefan Kuntz Tepkisi!

Kasımpaşa'da teknik direktörlük görevini sürdüren Cihat Arslan, A Milli Takım'ın teknik direktörlük seçimini Stefan Kuntz'dan yana kullanılması ile ilgili yapılan seçimi eleştirdi.

CİHAT ARSLAN'DAN HAMİT ALTINTOP'A SERT TEPKİ!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Hamit Altıntop'un teknik direktörlük seçiminde Stefan Kuntz'da ısrarcı olarak göreve getirmesi ile ilgili olarak Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan tepki gösterdi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ; 

TÜRK TEKNİK ADAMLARI KÜÇÜMSÜYORLAR

Hamit Altıntop'un teknik adam hamlesini yanlış buluyorum. Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin. Avrupa'da oynayan futbolcular bu yüzden Türkiye'de çalışan teknik adamları küçümsüyorlar. Federasyonun çaycısını değiştirmeye güç yetiremiyor. Ülke futbolunu mu değiştirecek?

STEFAN KUNTZ'UN HAYALLERİNDE...

Bina taşınamaz haldeyse inşaya sıfırdan başlamalısınız. Ancak gerçekten sıfır noktasında mıyız ? Piontek dönemini hatırlıyoruz. Piontek Avrupa Şampiyonu olarak gelmişti. Piontek dönemi puan olarak başarısız bir dönemdi ancak bırakılan yapı çok kıymetliydi. Birçok antrenöre de yol açtı ve onların başarılı kılınmasında ana sebep oldu. Belki Stefan Kuntz'un hayalinde de bu olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal