Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, Erling Haaland'ın Manchester City transferini yorumladı!

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, şampiyon olan Manchester City'nin kadrosuna takviye ettiği Erling Haaland için dikkat çeken ifadelere yer verdi. Teknik adam açıklamasında futbolcu için 'canavar' ifadesine yer verdi.

11.05.2022-12:57 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-17:31) Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, Erling Haaland'ın Manchester City transferini yorumladı!

Premier Lig'de Liverpool ile Manchester City arasındaki nefes kesen şampiyonluk yarışının sonucu belli oldu. Manchester City inanılmaz bir geri dönüşe imza atarak şampiyon olmayı başardı. Şampiyon olan Manchester City yakın zamanda kadrosuna Norveçli yıldız Haaland'ı katmıştı. Futbolcuyla ilgili Jurgen Klopp çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oyuncu hakkında benzetmelere bulundu

Teknik adam Norveçli yıldız ile alakalı olarak, 'Haaland çok iyi bir oyuncu. Manchester City hiçbir zaman tek bir oyuncuyla maç kazanan bir takımda olmadı ve olmayacak. Belirli bir oynama şekilleri var.'

'Erling, çok fazla gol atabileceğini fark edecek ve buna bayılacak. Haaland gerçek bir canavar. Dortmund'ta birkaç kez sakatlandı ama formda olduğunda gerçek bir canavar. Ne yazık ki gerçekten çok iyi bir transfer' ifadelerine yer verdi.

Teknik adamdan transfer için dikkat çeken sözler.

Transfer büyük yankı uyandırdı

Manchester City yaptığı açıklama ile Norveçli golcü için Borussia Dortmund ile prensip anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Bu anlamda Norveçli futbolcu 1 Temmuz 2022'den itibaren Manchester City kadrosuna katılacak. Haaland'ın imza parası ve yıllık ücretlerle beraber City'ye 200 milyon euro civarında maliyet olması beklenmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal