Hulk lakaplı Meksikalı futbolcu Antonio Salazar'ın yanmış cesedi bir aracın içinde bulundu!

33 yaşındaki Meksikalı sol kanat futbolcusu Antonio Salazar'dan gelen haber futbol dünyasını resmen sarstı. Futbolcu bir aracın içerisinde yanmış halde ölü bir şekilde bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri araç içerisindeki cesedi buldu ve yapılan incelemelerde cesedin Antonia Salazar'a ait olduğu öğrenildi.

11.05.2022-12:32 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-14:40) Hulk lakaplı Meksikalı futbolcu Antonio Salazar'ın yanmış cesedi bir aracın içinde bulundu!

Meksika'dan gelen haberler futbol dünyasını derinden etkiledi. Son alınan bilgilere göre Meksikalı 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Antonio 'Hulk' Salazar, Jaslico'nun El Salta belediyesi sınırında bir aracın içinde ölü bir halde bulundu.

Polis ekipleri olay yerine gitti

Bölge polisinin yaptığı açıklamaya göre göre Periferico Nuevo'da baraj yakınlarında terk edilmiş beyaz bir araç olduğu yönündeki ihbar üzerine olay yerine giden memurlar aracın içerisideki cesedi buldular. Yapılan ilk incelemenin ardından cesedin Antonio 'Hulk' Salazar'a ait olduğu öğrenildi.

Futbolcunun ölümü herkesi derinden sarstı. 

Taraftarları yasa boğdu

Futbolcudan gelen acı haber futbol dünyasının gündemini derinden etkiledi. Oyuncunun ölümü sonrası futbol dünyası yasa boğulmuş durumda. Oyuncunun hayatını kaybetmesiyle ilgili gelişmeler ise yakından takip edilmekte.

Futbolcunun hayatı

Sol kanat ve forvet mevkiinde oynayan Salazar, futbola 2007 yılında Chivas Guadalajara forması altında başladı. Bu takımda 5 yıllık kariyeri boyunca 4 farklı takıma kiralık olarak giden Salazar sonrasında ise Santos Guapiles'e transfer oldu. Arkasından ise Sonora'nın formasını giydi. 7 Şubat 1989 doğumlu olan oyuncu kuvvetinden dolayı taraftarlar tarafından Hulk lakabını almıştı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal