Liverpool Ozan Kabak'tan Memnun

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, Milli futbolcumuz Ozan Kabak'tan çok memnun. Jürgen Klopp, Ozan Kabak'ın bonservisinin alınmasını istediği öğrenildi.

10.04.2021-17:20 - (Son Güncelleme: 10.04.2021-17:20) Liverpool Ozan Kabak'tan Memnun

Galatasaray altyapısından yetişip a takımda oynayan Ozan Kabak, kariyerine başarılı bir şekilde devam ediyor. Schalke 04’ten Liverpool’a kiralık giden Ozan, teknik patron Jurgen Klopp’un vazgeçilmezi haline geldi. Milli oyuncumuzun performansından memnun olan Klopp, Ozan’ın takımda kalmasını istiyor. Liverpool, devre arasında Schalke 04'ten kiraladığı 21 yaşındaki stoperi tamamen renklerine bağlamaya hazırlanıyor. İngiliz ekibi, kiralama ücreti olarak 1.5 milyon sterlink ödediği Ozan için yaz aylarında 18 milyon sterlini gözden çıkaracak. Jürgen Klopp'un, genç stoperin performansından memnun olduğu ve daha çok zaman aldıkça daha da iyi olacağını düşündüğü söyleniyor.

Milli futbolcumuz Ozan Kabak, devre arasında katıldığı Liverpool kadrosunda 6 karşılaşmada görev alırken göstermiş olduğu başarılı performans ile dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal