Fenerbahçe'de Sarri Harekatı!

Fenerbahçe'den ayrılan Erol Bulut yerine İtalyan hoca Maurizo Sarri ismi camia içinde konuşulmaya başlandı.

10.04.2021-16:52 - (Son Güncelleme: 10.04.2021-16:52) Fenerbahçe'de Sarri Harekatı!

Teknik direktör Erol Bulut'un görevine son verdikten sonra Emre Belözoğlu ile yoluna devam eden Fenerbahçe'nin İtalyan hoca Maurizio Sarri'ye bir teklifte bulunduğu fakat bu teklifin Sarri tarafından reddedildiği iddia edildi.

Teknik direktör Erol Bulut'un görevine son verdikten sonra Emre Belözoğlu ile yoluna devam eden Fenerbahçe için teknik direktör iddiaları devam ediyor. İtalyan basınına göre Fenerbahçe, İtalyan teknik adam Maurizio Sarri'ye bir teklifte bulunmuş. 

SEZON DEVAM EDERKEN TAKIM ÇALIŞTIRMAK İSTEMİYOR

Son olarak Fiorentina'nın teknik direktörlük teklifini reddeden Sarri'nin öncesinde de Marsilya ve Fenerbahçe'ye 'ret' cevabı verdiği iddia edildi. Sezon devam ederken hiçbir takımın başına geçmek istemediği belirtilen Sarri'ye Erol Bulut sonrası teklif yapıldığı tahmin edilmekte.

NAPOLİ VEYA ROMA

Napoli, Chelsea ve Juventus gibi önemli takımları çalıştıran Sarri'nin sezon sonunda bir İtalya Serie A takımıyla kariyerine devam etmek istediği ve bu doğrultuda en güçlü adaylar olarak ise eski takımı Napoli ve Roma'nın öne çıktığı aktarılmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal