Liverpool Inter maçı özeti ve gollerini izle | Exxen Liverpool Inter maçı geniş özet

Devler Ligi’nde dün gece oynanan Liverpool Inter karşılaşması nefesleri kesti. Maçın özet görüntüleri için internete yönelen futbol severler Liverpool Inter maçı özeti ve gollerini izle, Exxen Liverpool Inter maçı geniş özet, Liverpool Inter özet Exxen terimleri araştırıyor. İşte özet görüntüleri için bilinmesi gerekenler...

09.03.2022-00:37 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-10:16) Liverpool Inter maçı özeti ve gollerini izle | Exxen Liverpool Inter maçı geniş özet

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu mücadelesinde Liverpool kendi sahasında oynadığı Inter karşılaşmasında sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Büyük bir sürprize neden olan skora rağmen İngiliz ekibi ilk maçta deplasmanda aldığı 2-0'lık galibiyet sebebiyle turu atlayan taraf olmayı başardı. Devler Ligi'ne veda eden ekip İtalya'da şampiyonluk mücadelesi veren Inter oldu. Liverpool ise Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu çok istediği bu sezonda adını Çeyrek Final'e yazdırmayı başardı.

Liverpool Inter maçı ne zaman ve saat kaçta oynandı?

Futbol severlerin merakla beklediği Liverpool Inter maçı dün akşam TSİ 23.00’te Anfield Road Stadyumu’nda oynandı. Devler Ligi’ndeki Liverpool Inter maçında İspanyol hakem Mateu Lahoz düdük çalacak.

Liverpool Inter maçı hangi kanalda olacak?

Zorlu Liverpool Inter karşılaşması maç saatinden itibaren Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Liverpool - Inter

Liverpool Anfield’da mağlup oldu

Devler Ligi’nin en zor deplasmanlarından birisi olan Guiseppe Meazza’da Inter’i akıllı bir oyunla 2-0 mağlup etmeyi başaran Liverpool rövanş maçında kendi sahasında büyük bir sürpriz yaşadı. İtalyan ekibi Inter'e kendi sahasında 1-0 mağlup olan Liverpool ilk maçta aldığı avantajlı skor sayesinde turu atlamayı başardı.

Inter zorladı ama olmadı!

İlk maçta evinde Liverpool’a 2-0 kaybederek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Inter, İngiltere deplasmanında oynadığı kritik karşılaşmada rakibini Lautaro Martinez'in golüyle 1-0 mağlup etse de aldığı skor turu geçmesine yetmedi.

Liverpool  Inter 11'ler:

Liverpool:

Alisson, Anold, Konate, van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Keita, Diaz, Jota, Mane

Inter:

Handanovic, Skriniar, de Vrij, Bastoni, Dumfries, Vidal, Brozovic, Hakan, Perisic, Dzeko, Martinez

Sonucu merakla beklenen Liverpool Inter maçının özet görüntüleri için maçın ardından Exxen’in Youtube kanalına göz atabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal