Bayern Münih Salzburg maçı özeti ve gollerini izle | Exxen Bayern Salzburg maçı geniş özet

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Bayern Münih ile Salzburg karşı karşıya geldi. Bu maçın özet görüntülerini izlemek isteyen futbol severler ise internet üzerinden Bayern Münih Salzburg maçı özeti ve gollerini izle, Exxen Bayern Salzburg maçı geniş özet, Bayern Salzburg özet Exxen terimlerini araştırıyor. Maçın özet görüntüleri için yapılması gerekenler haberimizde...

09.03.2022-00:34 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-10:28) Bayern Münih Salzburg maçı özeti ve gollerini izle | Exxen Bayern Salzburg maçı geniş özet

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında oynanan Bayern Münih Salzburg karşılaşması bol gollü keyifli bir mücadeleye sahne oldu. İlk olarak Avusturya'da oynanan karşılaşmada maçın büyük bir bölümünü önde götüren Salzburg son dakikalarda yediği gol ile birlikte sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Almanya'da oynanacak olan ikinci karşılaşmaya Çeyrek Final'e çıkabilme adına oldukça umutlu bir şekilde çıkan Avusturya ekibi büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Almanya'da oynanan ikinci karşılaşmada Bayern Münih resmen rakibi Salzburg'a acımadı. Sahadan ev sahibi ekip 7-1'lik galibiyetle ayrılarak adını bir üst tura yazdırdı.

Bayern Münih Salzburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynandı?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşması olan Bayen Münih Salzburg maçı dün akşam TSİ 23.00’te Allianz Arena’da oynandı. Bu önemli karşılaşma Exxen platformunda canlı olarak yayınlandı.

Bayern Münih Salzburg maçının hakemi kimdi?

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Bayen Münih Salzburg mücadelesinde Fransız hakem Clement Turpin düdük çaldı.

Bayern Münih Salzburg

Bayern’den rakibine farklı tarife!

Allianz Arena’da Salzburg’u konuk eden Alman devi Bayern Münih, sahadan 7-1'lik bir galibiyetle ayrılarak büyük ses getirdi.

Salzburg hayal kırıklığı yaşadı...

Devler Ligi’nde son 16 turu mücadelesinde Almanya'da Bayern Münih'in konuğu olan Salzburg, sahadan 7-1'lik bir mağlubiyetle ayrılarak büyük bir hezimet yaşadı.

Bayern Münih Salzburg ilk 11’ler

Bayern Münih:

Ulreich, Pavard, Sule, Upamecano, Henandez, Kimmich, Tolisso, Gnabry, Muller, Sane, Lewandowski

Salzburg:

 Kohn, Kristensen, Onguene, Wober, Ulmer, Sucic, Camara, Siewald, Aaronson, Adeyemi, Okafor

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşması olan Bayern Münih Salzburg maçının özet görüntüleri maçın ardından Exxen’in Youtube kanalında yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal