16.11.2021-11:34 (Son Güncelleme:08.01.2022-16:00)


1

LITECOIN NEDİR?

LITECOIN NEDİR?

Dijital borsanın en güvenilir para birimlerinden Litecoin, açık kaynaklı bir yazılım projesidir. Merkeziyetsizdir. 2011 yılında eski Google çalışanı Charlie Lee tarafından Amerika'da kurulan Litecoin'in Bitcoin ile farklılıkları mevcuttur. İlk altcoindir. Depolama imkanı oldukça geniştir. Açık kodludur. Litecoin'in yüzde 82lik arz dolumu söz konusudur.



2

LITECOIN YORUMU

LITECOIN YORUMU

Litecoin blokzinciri, sık blok üretimi ve artan işlem hacmi sayesinde hızlı işlemlerini hızlı şekilde girebiliyor. Bitcoin'den farklı bir algoritma kullanmaktadır. Madenciliğinin daha kolay olması, arzın daha hızlı gelişmesi ve yatırımın daha hızlı yapılması anlamına gelir. Litecoin şu an düşmüş görünüyor ama devamında yükselmesi çok uygun bulunuyor.



3

LITECOIN GELECEĞİ 2022

LITECOIN GELECEĞİ 2022

Bitcoin, Ethereum ve Litcoin gibi eski ve kendini kanıtlamış kripto paralar için boğaz sezonu 2022'in ilk yarısı olarak ön görülüyor. Bu boğaz sezonu öncesi kripto paralarda düşüş çok doğal oluyor. Litecoin şu an yüzde 9 düşmüş durumda. 2022'de en yüksek değerine ulaşması analistler tarafından çok muhtemel gözüküyor.



4

LITECOIN GÜVENİLİR Mİ?

LITECOIN GÜVENİLİR Mİ?

Visa'nın da Litecoin ile anlaşmasından sonra Litecoin güvenilir mi sorusu soruldu. Blockchain tabanlı bir kripto birimi olan Litecoin, güçlü kriptografik korumlar sayesinde kırılamaz hale gelmiştir. Aynı zamanda birçok güvenilir borsada olması sebebiyle Litecoin son derece güvenlidir.



5

LITECOIN NEREDEN ALINIR?

LITECOIN NEREDEN ALINIR?

Litecoin en bilindik 3. kripto para birimidir. Bu sebeple birçok borsada satışı vardır. Binance, Coinbase, Kraken, BtcTurk ve Bitci'den alınabilir.



6

KRİPTO PARA BORSASI NEDEN DÜŞTÜ?

KRİPTO PARA BORSASI NEDEN DÜŞTÜ?

Joe Biden'ın imzaladığı paket sonrası kripto paralarda yüzde 9 oranına düşüş yaşandı. Kripto para yatırımlarını kayıt altına alacak olan bu paket sonrası tepkiler çığ gibi yükseldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR