15.11.2021-15:18 (Son Güncelleme:25.11.2021-15:43)


1

İNCİ SÖZLÜK TOKEN

İNCİ SÖZLÜK TOKEN

İnci Sözlük kurucusu Serkan İnci, "Bitci.com ile birlikte çıktığımız bu yoldan büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Türkiye sosyal medyasının birçok öncülüğe ve kripto para dünyasının ilklerine imza atmış bir ekip olarak, milyonlarca takipçimiz ile birlikte global başarılar sağlayacağımızdan hiçbir şüphem yok." açıklamalarında bulundu.



2

İNCİ TOKEN ÖN SATIŞ NE ZAMAN?

İNCİ TOKEN ÖN SATIŞ NE ZAMAN?

İnci Token yalnızca Bitci üzerinden alınabiliyor. Ön satışlar bugün açılmış durumda. Bitci'ye üye olup İnci Tokenlar satın alınabilir. İnci Token şu anlık başka bir borsadan satın alınamıyor. İleride başka kripto para borsasına dahil olma hedefleri olduğu İnci Token White Paper'ında yazıyor.



3

İNCİ TOKEN FİYATI

İNCİ TOKEN FİYATI

İnci Token'in 35 milyon arzı bulunuyor. 15 Kasım'da ön satışı başlayan İnci Token, 25 Kasım'da tamamen çıkmış olacak. Maksimum satış miktarı 15 bin token olarak belirlendi. Ön satışlarda limit yoktur. Satışlar bir token 0.30 TL'dir.



4

İNCİ TOKEN WHITE PAPER NEDİR?

İNCİ TOKEN WHITE PAPER NEDİR?

Her token kendini açıklamak amacıyla beyaz kitap (white paper) yayınlar. İnci Token de kendini açıklamak için white paper yayınladı. Kullanım alanlarını anlatan İnci Token'in birkaç kullanım yeri vardır.



5

İNCİ TOKEN GÜVENİLİR Mİ?

İNCİ TOKEN GÜVENİLİR Mİ?

İnci Sözlük, Uludağ Sözlük ve İnci Caps'a yatırım ve bağış yapma yolunu da sağlayan İnci Token, aynı zamanda bu sitelerde başlıkları öne çıkarma hakkını tanır. İnci Ads yakın tarihte çıkarak İnci Token sahiplerine yeni fırsatlar sunmayı planlıyor. İnci Token kurucularının daha önceki projeleri başarısızlığa uğramıştı.



6

Uzun yatırım amaçlı da kullanılabilecek olan İnci Token, şu an itibariyle ön siparişe açılmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR