Lisans ve yüksek lisans öğrencilerine müjde: Öğrenci affı geliyor!

AK Parti'den öğrenci affı için müjdeli haber geldi. AK Partili Akbaşoğlu yaptığı açıklamada lisans ve yüksek lisans öğrencileri için öğrenci affı çalışması başlattıklarını duyurdu.

13.05.2022-12:28 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-18:00) Lisans ve yüksek lisans öğrencilerine müjde: Öğrenci affı geliyor!

Yüzbinlerce öğrenciyi ilgilendiren bir haber geldi. Lisan öğrencileri ve lisans üstü öğrencileri için öğrenci affı geliyor. AK Partili Akbaşoğlu, yaptığı açıklamada söz konusu düzenlemeyi temmuz ayından önce yasalaştırmak istediklerini duyurdu.

Eğitim öğretim hakkı sona eren öğrencilerin affı

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde çeşitli nedenlerle eğitim öğretim hakkı sona eren öğrencilerin affıyla ilgili çalışma başlattıklarını, temmuz ayından önce yasalaştırmayı planladıklarını ifade etti.

Akbaşoğlu

Temmuz ayından önce teklife dönüşecek

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, konuya ilişkin haberi: “Üniversitesi öğrencileri için af çalışması başlattık. Lisans ve doktora öğrencilerini de kapsıyor. Temmuz ayından önce teklife dönüşecek. " ifadelerini kullanarak duyurdu.

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal